Top Local Places

Vallentunas Barnloppis

, Vallentuna, Sweden
Local Business

Description

ad

Barnloppis i Vallentuna  Idén med barnloppis bygger alltså på återvinning, miljötänk och också ekonomiska vinster för alla, både som säljare och köpare. Idén är enkel – att ha en lokal där så många som möjligt får plats och säljarna står uppdukade vid förbokade och betalda bord.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

DELA gärna inlägget till dina vänner Glöm inte bort att det är barnloppis nu på lördag 7 oktober. Dessutom den enda för denna höst! ☘️ Vi ses i Hjälmstaskolans matsal, hjälmstavägen 1 i Vallentuna kl 11.00-14.00 Vad önskar du fynda? Pssst det finns några bordsplatser kvar att knipa!

facebook.com

Glöm inte bort att det är barnloppis på lördag 7 oktober. Dessutom den enda för denna höst! ☘️ Vi ses i Hjälmstaskolans matsal, hjälmstavägen 1 i Vallentuna kl 11.00-14.00 Vad önskar du fynda? Pssst det finns några bordsplatser kvar att knipa! ☝🏼

facebook.com

Hej! Kul att det börjar trilla in bokningar på mailen. Vi kommer att besvara samtliga mail under veckan med start imorgon! Livet kom emellan 🌍 För att boka bord till höstterminens enda loppis maila till bord@vallentunasbarnloppis.se Vi ses 7 oktober! ☘️

facebook.com

Efter helgen börjar vi att svara på de mail som kommit in. Trevlig helg

facebook.com

Glöm inte bort att det är barnloppis nu på lördag 7 oktober. Dessutom den enda för denna höst! ☘️ Pssst det finns några bordsplatser kvar att knipa!

facebook.com

..Väntar alltid för länge! Men Er önskan är (nästan) vår lag. Nu är det dags att spara slantar och inventera i barnens garderober. 7 oktober kör vi en (liten) loppis. Vi kommer återigen att slå upp dörrarna i Hjälmstaskolans matsal. Bokningen öppnar snart. To be continued.. 🍀

facebook.com

Den som väntar på något gott..

facebook.com

Tack för igår alla säljare och besökare. Vi har lyssnat på all respons vi fått tidigare och vi gillade ishallen. Antal säljplatser var nästan 3* så många som tidigare, barnvagnar var välkomna in. Nu undrar vi vad ni tyckte om dagen igår?

facebook.com

Snart öppnar vi, ishallen är fylld med massor av säljare. Och vi kan även berätta att barnvagnar är välkomna in!

facebook.com

Ett tips inför imorgon är att ta med en extra tröja. Ishallen är fortfarande lite kall just nu men det hindrar oss inte. Vi ses imorgon.

facebook.com

Timeline Photos

Det börjar närma sig Loppisdagen! Vi vill därför meddela att sista dagen att boka bord och betala sin plats inför Vallentunas Barnloppis på Vallentuna IP 22/4 blir imorgon fredag. Vi i loppisgruppen behöver några dagar på oss att boka alla borden vi ställer iordning på plats och markera upp alla 2,5 meters plats som våra säljare kommer att ha tillgång till. Därför är det sista utropet som blir nu innan vi tar påskledigt. Skynda boka på bord@vallentunasbarnloppis.se

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Mitt i sorgen, oförståelsen, frustrationen och rädslan finns kärleken och gemenskapen. Tack till alla som var med i vår tävling där vi ville att ni skulle dela vår flyer för att ha chansen att vinna ett bord till Vallentunas Barnloppis 22/4. Vinnaren är utsedd och är Annica Wahl! Stort Grattis! Hör av dig till bord@vallentunasbarnloppis.se Tills vi ses igen önskar vi er alla kärlek och respekt! Krama era nära en extra gång och ring de där samtalet du skjutit upp så länge. Imorgon vill vi att ni ler åt främlingar ni möter, känn känslan av att kärleken är större än hatet.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz