Top Local Places

Er Resa

, Tranås, Sweden
Tour Agency

Description

ad

Våra resor är specialtillverkade - unikt utformade efter varje kunds önskemål. Resmålen finns i Frankrike och Tyskland. Mer info  finns på vår hemsida.  Våra resor är specialtillverkade - unikt utformade efter varje kunds önskemål. Resmålen finns i Frankrike och Tyskland, där har vi stor lokalkännedom. Under många år har vi bott och rest i bägge länderna. Hos oss får man en bra planerad resa med alla detaljer genomtänkta och hjälp med det praktiska, biljetter, bokningar, hyrbil m.m. Vi hjälper med detaljer i resan – eller med helheten

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vi arrangerar unika resor till Hamburg, en dold pärla nära Sverige, som vi kan mycket väl eftersom vi levde och arbetade där i många år.

facebook.com

Nu ser vi fram emot en skön höst och mycket reslust. Hitta inspiration här: http://www.er-resa.se/aktuelltresor/

facebook.com

Här finns mer att läsa om SPF i Tranås Hollandsresa och andra intressanta resor. http://www.er-resa.se/aktuelltresor/

facebook.com

Tranås Tidning

facebook.com

www.er-resa.se

Tillfälle! Livet gör ibland tvära kast och tar inte hänsyn till våra planer. Därför får DU nu en chans att följa med på en Calvadosresa till Normandie. 2-8 april åker vi och du erbjuds att följa med för 9.500 kr. Föjl länken för att få veta allt om och hur du bokar denna härliga resa som tar dig till ett av Frankrikes vackraste områden med en alldeles egen dryck- och matkonst. http://www.er-resa.se/wp-content/uploads/2016/03/Calvadosresa-april-2016.pdf

facebook.com

Timeline Photos

Lite mer om Lourmarin i Vaucluse i södra Frankrike. På gångavstånd från slottet ”Le Château de Lourmarin” ligger kyrkogården där nobelpristagaren Albert Camus har sin grav. En av Frankrikes största författare och filosofer och vilar där i en grav vars sten är enkel och anspråkslös. En gata är uppkallad efter honom och hos tobakshandlaren i den lilla byn finns alla hans böcker.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Renässansslottet ”Le Château de Lourmarin” är en sevärdhet i den lilla lavendeldoftande byn Lourmarin vid Luberonbergens fötter i Sydfrankrike. Tyvärr får man inte fotografera inne i slottet, men det är inrett och möblerat i stilen för tiden då slottet byggdes och det krävs inte mycket fantasi för att man ska kunna se framför sig hur de fina damerna sitter vid pianot och herrarna samlas runt schackbrädet. I ett av rummen finns till och med originalgolvet kvar, små kvadratiska kakelplattor som verkligen är hala. Hur gick det att dansa på dem i långa klänningar?

Timeline Photos
facebook.com

Photos from ER resa's post

Photos from ER resa's post
facebook.com

Photos from ER resa's post

Smala gränder, murar, valv och trappor i Bonnieux den förtrollande medeltida bergsbyn i de vackra Luberonbergen, västra Provence.

Photos from ER resa's post
facebook.com

Photos from ER resa's post

Bonnieux är en förtrollande medeltida bergsby i de vackra Luberonbergen i västra Provence. I Bonnieux är det precis så fint som man föreställer sig att det ska vara i en fransk by. Husen klättrar, bokstavligt talat, uppför bergen. Alla hus är av sten eller reviterade i beige och överallt finns det murar, valv och trappor. Dessutom är utsikten hänförande. I Luberon skrev Peter Mayle sin ”Ett år i Provence”.

Photos from ER resa's post
facebook.com

Quiz