Top Local Places

Dahlbergs Bilservice & Rekond AB

Stuvarvägen 15 (Bilvård) Appelbergsvägen 24 (Verkstad), Sundsvall, Sweden
Automotive, Aircraft & Boat

Description

ad

Låt oss på Dahlbergs Bilservice & Rekond i Sundsvall bli din totalleverantör av moderna bilvårds och verkstadslösningar!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Full fart med lackkonserveringar så här i höstrusket. Dagens två behandlingar blev en duo japaner.

facebook.com

facebook.com

Semestrarna tuffar på, idag är det "skiftbyte" på bilvården, då Marcus går på semester och Lasse och Magnus kommer tillbaka. På verkstaden kör Tobbe själv denna vecka. Under hela vecka 31 (31/7-4/8) har verkstaden stängt. Bilvårdsanläggningen har dock öppet som vanligt.

facebook.com

Det har ju varit idel lågtryck hittills denna sommar, men på vår bilvårdsanläggning råder högtryck. 5 lackkonserveringar på två dagar + en hel del annat och 2/3 av personalen på semester = långa dagar.

facebook.com

Dagens Brilliant Care-behandling, en ny Mercedes C220.

facebook.com

Tre Brilliant Care-behandlingar idag, Suzukin och Mazdan är helt nya, Volvon är två år gammal och polerades innan behandling. Mazdan på lyften har förutom lackkonserveringen fått en stor rostskyddsbehandling. Magnus och Lasse är på semester, så Marcus har haft lite att göra idag, även om plasten och hjulen på Mazdan plockades ner redan igår.

facebook.com

Första besiktningstvätten på denna Kia Rio. Välskött av ägaren och lackkonserveringen ser mycket bra ut.

facebook.com

Nu närmar det sig semestertider igen. Bilvården har som vanligt öppet hela sommaren, men med decimerad personal fr.om nästa vecka, v. 25. På verkstaden kör vi samma koncept, bortsett från v. 31 då vi håller helt stängt på den avdelningen.

facebook.com

Den är stor. Den är grå. Och den är klar. Polering, Brilliant Care Ceramic, städning + textiltvätt.

facebook.com

Riktigt häftigt alternativ till vanliga dekaler! (Inte vi som monterat dock). Vi skall konservera denna bil idag och trodde faktiskt att det var vanliga dekaler tills vi började arbeta med den.

facebook.com

Två Brilliant Care-behandlingar idag. Porscheägaren lät oss göra hans Merca ifjol och var så nöjd så att vi fick ta hand om denna också. Saaben behandlade vi med Diamondbrite för 7 år sedan och då garantin gått ut tyckte han att han kunde kosta på att uppgradera till Brilliant Care Ceramic, då han varit så nöjd under dessa år och har tänkt behålla bilen - den har bara gått 10.700 mil sedan 2009 .

facebook.com

Timeline Photos

En stamkund på bilvården kom förbi med denna. Enda orsaken var att han tyckte vi ställer upp så mycket för honom och alltid gör bra jobb på hans bilar . Sådant känns roligt. :)

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Dahlbergs Bilservice & Rekond AB

Sporthallen

Sundsvall, Sweden
Performance & Event Venue