Top Local Places

Rhodos Grekiska Kolgrillen

Tulegatan 4, Sundbyberg, Sweden
Restaurant/cafe

Description

ad

En modern och hemtrevlig restaurang i Sundbyberg
Tulegatan 4 Sundbyberg En modern och hemtrevlig restaurang i Sundbyberg
Rhodos Grekiska Kolgrillen är en restaurang i Sundbyberg som garanterar en härlig matupplevelse

Välkommen till Rhodos Grekiska Kolgrillen! Vi är en restaurang i Sundbyberg som serverar mat av hög kvalitet till rimliga priser. Hos oss får du mer än bara en måltid, du får en hel upplevelse.

Tanken med vår restaurang är att du ska få en härlig matupplevelse i en trevlig atmosfär utan att det ska kosta dig skjortan. Det garanterar vi genom färska råvaror av hög kvalitet, erfaren och serviceinriktad personal, samt ett brett urval av rätter på menyn. Så ring och boka bord redan idag!Våra menyer
Meny
Avhämtningsmeny
Maten
Det viktigaste för en givande restaurangupplevelse är ändå att maten håller hög kvalitet. Vi på Rhodos Grekiska Kolgrillen tar mat och matlagning på allvar, i ambitionen att servera perfekta rätter varje gång.
Alltid färska råvaror av hög kvalitet
Brett utbud av rätter för alla smaker
Menyförslag inklusive vinrekommendationer

Vi vill erbjuda dig en helhetsupplevelse, oavsett anledning till att du valt just oss just den dag du kommer hit. Ring och boka bord för nästa speciella tillfälle, eller för att bara gå ut och äta en god bit mat.

Restaurangen
Vår restaurang har en ungdomlig och modern atmosfär utan att tappa det mysiga och hemtrevliga. Vi ser oss själva som en del i en lång tradition av matlagning, där vi har kunnat dra nytta av andra kockars expertis.
Med lång erfarenhet inom branschen och ett stort kunnande, kan vår personal både i köket och ute i restaurangen alltid vara säkra på att leverera mat, dryck och service av högsta kvalitet. Din uppgift är bara att luta dig tillbaka och njuta.
Dra gärna nytta av vår expertis om mat och dryck genom att få kockens rekommendationer för kvällen, eller förslag på lämplig dryck för din favoriträtt. Hos oss finns något för alla smaker och givetvis också vegetariska rätter och alternativ för allergiker. Unna dig själv lite vardagslyx och kom hit för en härlig matupplevels

CONTACT

Quiz

NEAR Rhodos Grekiska Kolgrillen