Top Local Places

Arriva Sverige

Liljeholmsstranden 5, Stockholm, Stockholm, Sweden
Transport/freight

Description

ad

Vi älskar kollektivtrafik! Gör du? Bor du i Stockholm och reser med oss? Berätta hur vi kan göra våra tåg och bussar ännu bättre!  Du hittar våra fordon från sydligaste Skåne till nordligaste Norrland. Vi är en del av Arrivagruppen, som är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafik och etablerad i 12 länder.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Arriva möter resenärer i Upplands Väsby

Kom och träffa oss i Upplands Väsby imorgon och i övermorgon. Den 21 mars klockan 07.00-09.30 och 15.30-18.30 samt den 22 mars klockan 07.00-09.30 kommer du som åker till eller från Upplands Väsby att möta några av våra medarbetare. Om du har tid att stanna till en stund skulle vi vilja höra vad du tycker om oss, våra fordon och vår service. Berätta även gärna om du skulle vilja att vi gjorde något annorlunda för att din resa med oss ska bli ännu bättre framöver. Vi delar ut reflexer och bjuder på kaffe! Välkommen!

Arriva möter resenärer i Upplands Väsby
facebook.com

Timeline Photos

Du som reser med Saltsjöbanan, vi har lyssnat på dig och vi håller absolut med om att du ska höra vad som sägs i tågen och på bussarna. Vi håller därför på med en översyn av högtalarsystemen för att säkerställa att utropen når dig. På samma sätt lagar vi klockor som är trasiga och klockor som visar fel tid kommer att ställas om.

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Arriva Sverige's post

Både stora och små bussentusiaster trotsade regnet i lördags för att vara med på öppet hus på bussdepån i Halmstad i samband med Bussförarens dag. Att åka med i busstvätten var en av de mest populära aktiviteterna.

Photos from Arriva Sverige's post
facebook.com

Nu blir det lättare att pendel-surfa

Nu behöver du som reser med Östgötapendeln inte längre logga in vid varje resa när du ska surfa med wifi på tåget. Istället räcker det med du registrerar din e-postadress första gången tjänsten används.

facebook.com

Timeline Photos

Idag firas Bussförarens dag, en officiell temadag som uppmärksammar förarnas viktiga jobb. Ivar Granholm är en av Arrivas 2 200 förare. Han har jobbat som förare sedan 1976 och jobbar för Arriva i Märsta. - Bussföraryrket är ett jättetrevligt yrke där man får träffa mycket folk, säger han. Det är också bra att du får bestämma själv över det du gör, att ingen står bakom axeln och säger åt dig hur du ska göra. Vad är viktigast för dig i ditt yrke? Att köra lugnt och mjukt och vara så vänlig som möjligt mot resenärerna, det försöker jag vara. Ibland kommer de fram och tackar för jag kört så mjukt att de nästan somnat. Det är trevligt att få höra! Nån chokladask har man väl fått någon gång också. Vilka är utmaningarna i ditt yrke? Som bussförare måste jag hålla koll både på resenärerna i bussen och medtrafikanterna. Jag önskar att alla, både bilister och andra trafikanter, skulle förstå att en buss är stor och tung och inte kan tvärbromsa när någon plötsligt kör eller springer ut framför bussen. Har du något tips till de som funderar på att bli förare? Om man tycker om att vara bland folk och gillar att hjälpa resenärer så tycker jag man ska prova. Det är jättetrevligt att köra buss tycker jag.

Timeline Photos
facebook.com

Öppet hus på Bussförarnas dag

Idag har alla med barnasinnet kvar chansen att åka med i busstvätten på Arrivas depå i Halmstad! Under Bussförarnas dag vi öppet hus mellan klockan 11 och 14. Tveka inte att komma förbi om du är nyfiken på yrket som bussförare, eller allmänt intresserad av bussar och kollektivtrafik. Vi har även flera aktiviteter för barn. Välkommen!

facebook.com

Skånetrafiken

Tack alla fina bussförare för att ni tar oss dit vi ska, året runt – dygnet runt – fram och tillbaka. När ni gör det möjligt för fler att resa kollektivt är ni med och skapar en bättre värld, både för dem som reser och för miljön.

facebook.com

Lediga tjänster | Arriva

Framtidens Roslagsbana är snart här och vi söker därför fler serviceinriktade lokförare. Vill du vara med på tåget? Klicka på annonslänken nedan för att läsa mer om vad som krävs och vad vi kan erbjuda dig.

facebook.com

700 mph in a tube: The Hyperloop experience

Möjligheten att färdas långa sträckor på ett ögonblick kan snart vara verklighet. The Hyperloop är idén om att kunna färdas i en kapsel med en hastighet på över 1000 kilometer i timmen. "Det skulle kunna revolutionera sättet vi bor och lever på", säger Dirk Ahlborn, CEO på Hyperloop Transportation Technologies som tillsammans med forskare på UCLA jobbar på att utveckla visionen om världens snabbaste kollektivtrafik.

facebook.com

Öppet hus på Bussförarnas dag

På lördag har alla med barnasinnet kvar chansen att åka med i busstvätten på Arrivas depå i Halmstad! Under Bussförarnas dag den 18 mars har i öppet hus mellan klockan 11 och 14. Tveka inte att komma förbi om du är nyfiken på yrket som bussförare, eller allmänt intresserad av bussar och kollektivtrafik. Vi har även flera aktiviteter för barn under dagen. Välkommen!

facebook.com

Timeline Photos

Vi vill att bussarna ska vänta på dig och inte tvärt om. För dig som reser med Saltsjöbanan (buss) har vi gjort några ändringar på bussförbindelsen Slussen - Henriksdal. Det ska alltid finnas bussar som väntar på tågen med sina passagerare vid Henriksdal. Och tågen ska vänta på bussarna på samma sätt. Vår ambition är att busstidtabeller och tågtidtabeller ska synkroniseras så att dröjsmål vid omstigningar uteblir.

Timeline Photos
facebook.com

Arriva möter resenärer i Täby centrum

På torsdag klockan 07.00-09.30 och 15.30-18.30 kommer du som åker till eller från Täby centrum att möta några av våra medarbetare. Om du har tid att stanna till en stund skulle vi vilja höra vad du tycker om oss, våra fordon och vår service. Berätta även gärna om du skulle vilja att vi gjorde något annorlunda för att din resa med oss ska bli ännu bättre framöver. Vi bjuder på kaffe och delar ut reflexer. Välkommen!

Arriva möter resenärer i Täby centrum
facebook.com

Quiz

NEAR Arriva Sverige

Nybrogatan

Stockholm, Sweden
Local business