Top Local Places

Softwing.se

, Stockholm, Sweden
Sports/recreation/activities

Description

ad

Vi är ett företag som bedriver skolning inom flygsporten paramotor. Sidan kommer uppdaters på sikt och vi kommer även öppna upp vår hemsida

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Viktig info för Stockholm

Timeline Photos
facebook.com

Kom ihåg att det råder stora begränsningar för flyg i Stockholmsområdet just nu. Detta beroende på att USAs vicepresident är på besök i landet. Var noga med att kolla notam innan flygning!

facebook.com

www.paragliding.se

Viktig info från Dudek via SSFF ang en farlig trend pga okunskap inom vår sport. Fly safe! http://www.paragliding.se/Nyheter/Skarmflygnyheter/FarligtrendinomParamotor/ http://www.paragliding.se/ImageVaultFiles/id_119465/cf_78/Dudek_varningsmeddelande_PM.PDF

facebook.com

Softwing planerar att göra klart de elever som är i rullning. Sen blir det pappaledighet! För er som är intresserade av skolning så kommer jag vara behjälplig med att lotsa er vidare till någon av mina duktiga kollegor, så slå en signal eller skicka ett meil för mer info! Jag önskar er alla en glad flygsommar.

facebook.com

HEM

Det har startats en ny flygklubb för flygare i både Spmf OCH ssff! Välkomna till www.paramotorklubben.se/ Vi öppnar med ett öppningserbjudande, eller vad sägs om gratis medlemsskap för 2016! Välkomna!

facebook.com

Quiz

NEAR Softwing.se