Top Local Places

Sandras Design Studio

Solna, Stockholm, Sweden
Photographer

Description

ad

Sandras Design Studio fotograferar barn, familjer och graviditeter. Vår vision är att du ska kunna ha en och samma fotograf för att föreviga och fånga de där härliga ögonblicken under en lång tid.  Sandras Design Studio har störst fokus på fotografering men vi designar även smycken och hjälper små företag med formgivning och layout.

Läs mer på hemsidan

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vilken härlig barnfotografering jag fick vara med om idag. På självaste 1 års dagen fick jag möjlighet att föreviga Emil. Stort grattis på din dag! Är du intresserad av att föreviga ditt barn, kontakta mig på Sandras Design Studio så kommer jag hem till er för en rolig och trygg fotografering i barnets hemmamiljö.

facebook.com

Erbjudande för barnfotografering och familj- och gravidfotografetingar, gäller bokningar i januari och februari Bonus är att ni får förstoring på köpet! Boka via hemsidan eller info@sandrasdesign.se Väl mött!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

För er som missat finns nu även Sandras Design Studio på instagram. Följ mig där och få del av mina fotouppdrag och spännande upptåg. @sandrasdesignstudio

facebook.com

Fantastiskt att 2018 börjar med att jag passera 300 gillar markeringar för Sandras Design Studios sida. Tack alla ni för den glädjen ni sprider till mig genom att ni gillar sidan. Hör gärna av er om jag i gengäld kan föreviga er eller era nära och kära på bild! Hoppas vi ses under härliga 2018!

facebook.com

Under årets allra första dag fick jag möjligheten att föreviga Malins graviditet mitt i det underbara vinterlandskapet i Norrlands inland. Magiskt vackert!

facebook.com

Jag fångades på bild mitt i fotograferandet! Nya bilder från den första gravidfotograferingen på årets första dagen kommer inom kort ☺️ God fortsättning önskar jag er, för min del i företaget hoppas jag att 2018 bjuder på många glädjeämne, nya fotoutmaningar och roliga upptåg!

facebook.com

Fick förmånen att föreviga Nina och Björn i deras väntan på sitt första barn. Så häftigt att få arbeta i 2 meters snödjup och -10 grader. Bra jobbat Nina och Björn som var så tappra. Kransen som användes var även den skapad av mig på Sandras Design Studio

facebook.com

Strax innan jul kom tidningen Får Jag Lov ut där mina bilder från Gävlemaran fanns med. Tagga gärna de personer ni känner igen =)

facebook.com

Mor och dotter som jag fick föreviga <3

facebook.com

I juletid vill Sandras Design Studio önska god jul med dessa härliga julkort som kanske inte riktigt blev i vision med vad föräldrarna hade tänkt 😉 Underbara barn! 😍#julkort #julkortsfotografering #godjul #sandrasdesignstudio #underbarabarn #detblirintealltidsommantänktsig

facebook.com

Quiz

NEAR Sandras Design Studio

Kingstown

Stockholm, Sweden
Local business