Top Local Places

Sjöstadsbladet Hammarby Sjöstad

Hammarby fabriksväg 101, Stockholm, Sweden
Media/News Company

Description

ad

Hammarby Sjöstads lokaltidning Varför annonsera i Nya Sjöstadsbladet?
I Hammarby Sjöstad har vi fem gratistidningar. Mitt i Södermalm. Södermalmsnytt, NVP, Metro och Nya Sjöstadsbladet. Det har kanske sina fördelar när man vill nå ut brett över hela Storstockholm och inte nå enbart de boende i Hammarby Sjöstad. Men när det kommer till lokal annonsering här i Sjöstan har vi på Nya Sjöstadsbladet en unik position som en fristående aktör med rötterna långt ner i sjöstadsmyllan.

Vi kan den lokala marknaden väl - ännu viktigare - genom att vi har vår redaktion och även bor här, har vi en daglig kontakt med läsarna som är dina kunder. Men eftersom vi antar att det inte räcker för dig som annonsör att välja oss enbart på grundval av att vi når samtliga i stadsdelen och är ett gäng gemytliga journalister och sjöstadsbor, har vi här sammanfattat både hårda fakta och mjuka värden för att göra ditt val på den lokala annonsmarknaden lite enklare.

Hårda fakta Nya Sjöstadsbladet når ut med sin upplaga. Med över 20 000 läsare varje månad når du effektivt ut till en köpstark och aktiv målgrupp, som vi utgår ifrån att ni vill nå. De allra flesta av våra läsare är i åldern 20 till 70 år, vilket innebär att de har en god ekonomi, de är flitiga konsumenter och de är dessutom trogna sin lokaltidning Nya Sjöstadsbladet, vilket gör att du kan bygga upp en stark relation med dem.


Just nu bor det ca 20 000 köpstarka sjöstadsbor här, och mer ska det bli när stadsdelen är fullt utbyggd. Nya Sjöstadsbladet är prisvärt. Med annons i någon av Nya Sjöstadsbladets kanaler kan du nå dina kunder till en kostnad som få andra medier kan matcha. Det är därför Nya Sjöstadsbladet attraherar såväl IKEA som den lokala företagaren.

Mäklare och säljare i stadsdelen har äntligen börjat inse att en annons hos oss ger resultat. Vi har Sjöstadens längsta referenslista.

Nya Sjöstadsbladet är lokalt Vårt flaggskepp, Lokaltidningen, är vårt bidrag till en levande stadsdel, där företag kan nå ut med sina erbjudanden och visa att de finns, via den 100-procentiga lokaltidningen.

Vår unika karta i tidningen visar var företagen finns i stadsdelen plus, vår lansering på Facebook 2009 blev från dag ett en succé.

Om sjöstadsborna är dina kunder, varför inte välja en lokal mediekanal - din lokaltidning?

Bli annonsör i Nya Sjöstadsbladet du också!
Mjuka värden för Nya Sjöstadsbladet, i tiden. Vår sjöstadsidentitet är inte någon påklistrad marknadsföringsploj. Med den nya redaktionen har vi nära till både läsare och annonsörer.

Dessutom kräver det ju faktiskt att man är på plats om man har som affärsidé att bevaka, rapportera och beskriva allt som händer i Hammarby Sjöstad.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Stockholm Stad med skolborgarrådet Olle Burell (S) Tar över skolan Vittra Sjöstaden i Hammarby Sjöstad.

facebook.com

Sponsrat: 10% på alla behandlingar fram till 31/3, 2018. Vi erbjuder klippning, färgbehandlingar och olaplex. Patrik är extension specialist så rätt plats för tjockare eller längre hår! Maria jobbar med peruker av äkta hår och är godkänd leverantör av landstinget, eget märke MLWigs. Kostnadsfri konsultation! Varmt Välkomna!

facebook.com

Hammarby Sjöstad i vinterskrud....perfekt Sportlovsväder. Har du någon bild du vill dela med dig av?

facebook.com

Om du gillar frågesport, god mat och dryck. Är detta kanske något för dig! Spread the words... FESTLIG - MARS-QUIZ i sjöstan! Söndagen den 4 mars blir det premiär Quiz. Det är självaste Thomas Nordell från The Bishops Arms som håller i quizkväll med blandade frågor, en rejäl nypa överraskningar, skratt, etcetera. Tävlingen börjar 19:30 på restaurang Allé Kök och Bar. Strax efter 21:30 har vi förmodligen tömt vårt kunskapsförråd och vinnarna har korats. Det blir presentkort till vinnarna och för dom som kommer på andraplats. Endast bordsbokning denna kväll. Kvällens tider: • Quizstart 19:30 • Varierade frågor - något för alla smaker • Pris till ettan och tvåan. Hitta hit: Allé Kök och Bar hittar du på Hammarby allé 129, i Hammarby Sjöstad.

facebook.com

Nya numret av Sjöstadsbladet lanseras inom kort...Proppat med nyheter, tips, recensioner och SJÖSTADSKARTAN så man hittar. Stor intervju med Sjöstadsbon Alexander Harte som tagit servicen till nya höjder. Han lämnar sin arbetsplats på Systembolaget i sjöstan för nya äventyr... Pedofil greps, brottsvåg och mycket, mycket mera i magasinet. Du vet väl om att du numer kan prenumerera på din lokaltidning. Mer information om detta läser du i magasinet. Trevlig läsning....!

facebook.com

Förr var det måsar man fick se upp för. Nu verkar det vara drönare. Film: Alex Forssman. Varning för "jobbigt" ljud.

facebook.com

Nytt! Nu kan du prenumerera på din lokaltidning Sjöstadsbladet. Kommande nummer distribueras mellan den 5-9 mars till tidningsställen samt samtliga företag i Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter. Ni kanske känner igen omslagskillen? På sex helsidor bjuder han återigen på sig själv. För omslagsfoto tog vi hjälp av Fredriksdals Fotostudio på Hammarby allé 7a-b.

facebook.com

Imorgon lördag klockan 13.00 öppnar en ny restaurang i Hammarby Sjöstad. Det är Blå Dörren som du finner på Kölnagatan 26. "Spread the words" Obs det ska stå förrätter...!

facebook.com

ANNONS: Äntligen hemkörning av god mat i Hammarby Sjöstad! Taco Bar levererar! Du finner restaurangen på Hammarby Kaj 8A i Fredriksdal i Hammarby Sjöstad. Beställ via att klicka på deras annons på Sjostadsbladet.se och ta del av vår app. Lättare blir det inte!

facebook.com

Circle K i Hammarby Sjöstad

facebook.com

Sjöstadskartan 2018. Hitta rätt och lätt.... På vår hemsida Sjostadsbladet.se finns utskriftsvänlig version.

facebook.com

ANNONS: Pom Pom har öppet 09.00 - 22.00 hela veckan. Båtbyggargatan 32.

facebook.com

Quiz

NEAR Sjöstadsbladet Hammarby Sjöstad