Top Local Places

AB Previa

Sankt Eriksgatan 113 (Huvudkontor), Stockholm, Sweden
Local business

Description

ad

Den mänskliga faktorn är skillnaden mellan framgång och misslyckande. Vi på Previa vet hur du kan få den att arbeta för dig. Med tjänster som är anpassade för såväl individen som organisationen utvecklar vi din verksamhet och skapar påvisbara resultat som hjälper er att nå era verksamhetsmål.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

AB Previa

Är du i Almedalen? Kom och träffa Previa.

facebook.com

Previa i Almedalen - Previa

Träffa Previa i Almedalen. http://www.previa.se/Aktuellt-inom-foretagshalsa/Nyheter/Previa-i-Almedalen/

facebook.com

Anmälda arbetsskador ökar - Arbetsmiljöverket

Arbetssjukdomar till följd av organisatoriska och sociala problem forsätter att öka på landets arbetsplatser.

facebook.com

Timeline Photos

Previa Karlstad - en del av VårRuset 2016! Previa ställde upp både som utställare och med löpare när VårRuset gästade Karlstad den 19 maj. På bilden ses Anders Schyman, Blossom Tainton och Ulrika Svensson.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Arbetsmiljö och ledarskap - hur hänger det ihop? Idag har vår affärsområdeschef leg psykolog Mikal Björkström delat med sig av sina expertkunskaper och kompetens vid tidningen Chefs fullsatta förmiddags-workshop. Här i bild tillsammans med Chefs chefredaktör Cissi Elwin.

Timeline Photos
facebook.com

Samarbete som säkrar sociala arbetsmiljön

Delaktighet skapade mjukare arbetsplats. Sjukfrånvaro kopplad till psykosocial ohälsa har ökat dramatiskt i arbetslivet. Men det finns sätt att jobba med problemen för att fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare. Indexator Rotator Systems i Vindeln tog hjälp av Previa för att säkra den organisatoriska och social arbetsmiljön.

Samarbete som säkrar sociala arbetsmiljön
facebook.com

TEDxUmeå 2016 | Ideas worth spreading!

Previa en del av TEDx i Umeå. Idag genomförs arrangemanget i Umeå och vi vill tipsa dig om att du kan ta del av att dagen streamas: The event will be live streamed starting May 11 at 9AM. http://livestream.com/TEDx/events/5367830 Följ TEDx här: https://www.facebook.com/TEDxUmea/?fref=ts

facebook.com

Effektiva Team

Previa Luleå: Hur kan du göra din ledningsgrupp eller arbetsgrupp till ett välfungerande och högpresterande team? Vad är skillnaden på äkta team och pseudoteam och presterar team alltid bättre än enskilda individer? Vi diskuterar de faktorer i team- och ledarskapsprocesser vi vet är avgörande för ett högpresterande team och hur vi metodiskt kan arbeta med att utveckla dessa. Seminarium 8 juni...

facebook.com

Previa - Mobilt arbetsliv med tydliga gränser

Jobba Hemma-dagen idag! Randstad senaste employer-branding undersökning visar att merparten av de anställda vill ha möjlighet att arbeta på distans. Ta del av våra tips och råd om mobilt arbetsliv.

facebook.com

Previa / E-learning

Idag är det internationella arbetsmiljödagen! Varför inte lära mer om arbetsmiljö med hjälp av någon av våra fina e-utildningar.

facebook.com

Timeline Photos

Nu går startskottet för lanseringen av vårt nya koncept -Effektiva Team. Det firar vi med lanseringsfest idag i Umeå, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö.

Timeline Photos
facebook.com

Så hjälper hon chefer att få friska medarbetare | Akademikerförbundet SSR

”Stress är ofta en slaskbenämning på strukturella problem som man behöver komma till rätta med” Malin Friström Unestål, beteendevetare på Previa i Örebro, hjälper arbetsplatser att lyfta blicken från individen till organisationen.

facebook.com

Quiz

NEAR AB Previa

Gratisbio.se

Stockholm, Sweden
Local business

KTH E-huset

Stockholm, Sweden
Local business