Top Local Places

Nordiska Ecohus AB

Alströmergatan 9, Stockholm, Sweden
Industrial Company

Description

ad

Vi tillverkar och levererar ekologiska och ekonomiska hus för dig att trivas i, med moduluppbyggnad som möjliggör snabbt och kostnadseffektivt uppförande. Nordiska Ecohus är det klimatsmarta valet. Våra moduler går att montera ner & flyttas, för att sedan åter byggas upp på en ny lämplig plats.

Vare sig det är en ny skola, ett bostadsområde eller en fritidsstuga som ska byggas har vi lösningen.

Nordiska Ecohus lågenergihus skapades då grundarna upptäckte att byggsektorn saknade kvalitativa och miljövänliga alternativ i sina byggprojekt. Ett hushålls genomsnittliga energiförbrukning består till cirka 60% av uppvärmning, detta såg Nordiska Ecohus med sina många års erfarenhet av energieffektivisering i byggsektorn en lösning på.

Ett hus som genom marknadsledande passivhusteknologi kombinerat med modern tillverkning har minimal påverkan på miljön både vid tillverkning och drift, samtidigt som det minimerar behovet av uppvärmning och kylning inomhus.

Självklart borde alla nybyggnationer ha låg miljöpåverkan och låga energikostnader. Nordiska Ecohus har det bästa alternativet - kontakta oss för mer information.

CONTACT

Quiz