Top Local Places

Medcura Aktiebolag

Sturegatan 56, Stockholm, Sweden
Employment Agency

Description

ad

Är du sjuksköterska och vill ha större frihet och högre lön?
Besök www.medcura.se och ta del av våra erbjudanden.
Vi har avtal med SLL.
“Kvalitet, Trygghet och Familjärt”. Medcura är ett bemanningsföretag för samtliga kategorier av personal
relaterade till sektorn hälso- och sjukvård samt social omsorg. Utöver exempelvis:

- Läkare
- Sjuksköterskor
- Undersköterskor
- Biomedicinska analytiker

tillhandahåller vi även samtliga yrkesgrupper av paramedicinare. Våra kunder
finns inom stat, kommun och landsting samt bland privata vårdgivare av alla storlekar.

Medcura har specialiserat sig på personaluthyrning inom enbart vårdsektorn.
Vi erbjuder ett brett spektrum av kompetenser. Vi har en gedigen databas
med mycket stor tillgång på specialister.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

MEDCURA SÖKER SSK TILL NÄRAKUT SÖDER OM STOCKHOLM 75% omgående-augusti. kontakta josefin.lingstrom@medcura.se, 0768559932 för mer information.

facebook.com

MEDCURA SÖKER SSK TILL KIRUGAVDELNING I CENTRALA STOCKHOLM Ta kontakt med josefin.lingstrom@medcura.se för mer information. v. 26-33 DAG/KVÄLL/HELG

facebook.com

facebook.com

Du vet väl att Medcura finns på Twitter. Följ oss för att ta del av nyheter från vårdbemanningens uppstickare. https://twitter.com/Medcura

facebook.com

NYHET! VI LANSERAR "MEDCURAPODDEN". Håll öronen öppna i vårvärmen när Medcura går online med nya podcasten ”Medcurapodden". Där kommer du att höra Medcuras VD tala öppet och nära med inbjudna gäster och anställda om trender och tendenser inom vårdbemanning. Det kommer även att bjudas på personliga anekdoter och berättelser från både kontoret och personalen. Detta kommer att varvas med spännande samtal och lärorika intervjuer med vårdgivare och konsulter. Med andra ord en känsla av att man vet aldrig vad kommer att hända – precis som vardagen i vården.

facebook.com

Är du Sjuksköterska och vill jobba i Lappland i sommar? Klicka in på länken nedan för att läsa mer och skicka in din ansökan.

facebook.com

NU SÖKER VI EN EKONOMIASSISTENT TILL VÅRT HÄRLIGA KONTOR. Är du vår nya stjärna som vill vara jobba i en bransch som växer med 30% per år? Då skall du klicka nedan och söka tjänsten nu. Välkommen till Medcura. https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Lediga-jobb/Platsbanken/annonser/22359514

facebook.com

MEDURA VINNER UPPHANDLING I OSKARSHAMNS KOMMUN. Medcura är glada och stolta över att ha vunnit upphandlingen och får leverera både sjuksköterskor och rehabiliteringspersonal till Oskarhamns kommun. Vi tackar för förtroendet och rekryterar just nu dessa tjänster.

facebook.com

Sjuksköterska till Växjö Hemsjukvård i sommar👇🏽 https://medcura.se/visa-annons/?jaid=1461&partnerId=AA31EA47-FDA6-42F3-BD9F-E42186E5A960&medcura_origin=medcura

facebook.com

Uppdrag med sommarbonus! SSK SÖKES TILL PRIVAT KUND HSV: CITY,TÄBY,BJÖRKHAGEN 9/4-12/8 Kontakta josefin.lingstrom@medcura.se för mer info!

facebook.com

SSK TILL B24 INFEKTIONSKLINIKEN SOLNA, JUNI - AUGUSTI. Kontakta josefin.lingstrom@medcura.se för mer info! :)

facebook.com

SSK TILL SÖS MAJ-JULI AVD 66 Legitimerad sjuksköterska, gärna med vana från infektionsavdelning men inget krav. Kontakta josefin.lingstrom@medcura.se för mer info! :)

facebook.com

Quiz

NEAR Medcura Aktiebolag