Top Local Places

Almega

Sturegatan 11, Stockholm, Sweden
Business Service

Description

ad

Almega är Sveriges ledande organisation för tjänsteföretag med 11 000 medlemsföretag. Almega är Sveriges ledande organisation för tjänsteföretag med 11 000 medlemsföretag.

Du har som debattör eget ansvar för dina inlägg. Almega tar enbart ansvar för det som publiceras av vårt officiella konto.

Ordningsregler

·        Debattera alltid med respekt för varandra.
·        Påhopp, personangrepp eller förlöjligande påståenden är inte tillåtna.
·        Håll dig till ämnet för diskussionstråden.
·        Använd ett vårdat och hänsynsfullt språk.
·        Reklam är inte tillåten.
·        Spam i form av upprepade meddelanden eller kommentarer relaterade till ett enskilt ärende, där det enda syftet är att fylla sidan med budskap i ditt eget intresse är inte tillåtet.

Inlägg som bryter mot dessa regler eller som bedöms kunna bryta mot svensk lagstiftning kommer att raderas.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Viktigare information till Sveriges alla företagare och löntagare! Här skriver vi mer om LAS: https://www.almega.se/2018/02/foretagens-stora-problem-med-las/

facebook.com

Kom och jobba hos oss! Just nu söker vi: - Förhandlare/arbetsrättsjurist (Linköping) - Junior förhandlare/arbetsrättsjurist (Umeå) - Redovisningsekonom (Stockholm) https://www.almega.se/om-almega/jobba-hos-oss/

facebook.com

Vi kräver att vinstförbudet konsekvensutreds. Du som medborgare förtjänar att få veta vad som kommer att hända med din välfärd!

facebook.com

Bli proffs på upphandling. En mötesplats för upphandlare och leverantörer. Parallella seminarier, lunch och fika för 900 SEK. 22 mars på Münchenbryggeriet. Köp din biljett idag. https://www.almega.se/upphandlingsdagen/

facebook.com

Tjänstesektorn blir allt viktigare för Sverige. Det är här jobben skapas. De senaste tio åren har två av tre nya jobb skapats i just tjänstesektorn. Och tre av fyra svenskar jobbar med tjänster.

facebook.com

Därför är det viktig att diskutera företagens stora problem med LAS.

facebook.com

Regeringen vill att delar av Reepaluutredningens förslag om ändrade regler vid upphandling av välfärdstjänster ska bli lag. Nästan alla upphandlingsregler som garanterar likabehandling, öppenhet och proportionalitet tas i så fall bort. Det bäddar för problem.

facebook.com

Vad händer om barnet piggnat till ordentligt, där förskolan har som policy att barnet ska vara hemma en feberfri dag? Försäkringskassan godkänner ju inte vab för ett friskt barn.

facebook.com

✅ Så stöttar du medarbetarna under OS. (heja Sverige! 🇸🇪️)

facebook.com

Du missar väl inte Almegas upphandlingsdag? 22 mars 2018 på Münchenbryggeriet i Stockholm.

facebook.com

Är flyttledighet med lön en myt? Vi reder ut frågetecknet.

facebook.com

I tjänstesektorn har ofta den offentliga marknaden en stor potential, men möjligheten till affärer bromsas ibland av krångliga upphandlingar. Kom och träffa Almegas upphandlingsexpert Stefan Holm som benar ut hur det egentligen ligger till. - Hur svårt är det egentligen? - Får det ställas vilka krav som helst? - Är det verkligen värt besväret? - Vad är skillnaden mellan offentlig upphandling och annan upphandling? Dessa frågor och fler får du svar på vid Almegas Afternoon tea på temat upphandling och offentlig marknad. Vi bjuder på två spännande eftermiddagstimmar, där ni förutom värdefull kunskap, får en kort presentation av allt vad Almega kan göra för er. Mingla, nätverka och träffa samtidigt några av Almegas arbetsrättsexperter och näringspolitiskt sakkunniga. Vi serverar ett klassiskt Afternoon tea med tillbehör. Det finns kaffe också.

facebook.com

Quiz

NEAR Almega