Top Local Places

Södertälje Sportklubb

Genetaleden 1, Södertälje, Sweden
Sports Club

Description

ad

Klicka "Gilla" för att gå med i SSK:s officiella grupp på Facebook Välkommen till Södertälje Sportklubbs officiella sida på Facebook!
Klicka "Gilla" för att gå med, lämna gärna ett positivt avtryck i "loggen".
Sportklubben för alltid!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

NEDSLÄPP: Här är nedsläpp inklusive en längre intervju med Dennis Bozic om revanschlusten efter den dåliga inställningen i Västervik, hockeyns betydelse för Södertälje och äran att stå i Scaniarinken bås vid manifestationen på söndagen. Nu kör vi!

facebook.com

Hör tre Scaniaanställda tycka till om relationen SSK, Scania och Södertälje, ishockeyns betydelse för stan och hur de tror att det går i morgondagens match och publikfest i Scaniarinken. "Tror på fullsatt"

facebook.com

Välkomna till Kids Corner i Scaniarinken och lek av er innan matchen i morgon alla barn. Ansiktsmålning och ballonger. Öppet från 14.00, matchen SSK-Almtuna startar 16.00. FRI ENTRÉ! Lek sker under uppsikt av förälder.

facebook.com

FRI ENTRÈ! @LT_Sodertalje uppmärksammar söndagens match i Scaniarinken! SSK-Almtuna 16.00. Dörrarna öppnar 14.00. Kom i tid! Skridskodisco, ansiktsmålning, kids corner, trubadur i Rikside bar. Ta med hela familjen på årets hockeyfest! http://www.lt.se/stockholm/sodertalje/familjevanligt-tema-pa-hockeymanifestationens-tioarsjubileum

facebook.com

Tyvärr inga poäng i Västervik. Nu återstår två matcher. Båda på hemmaplan i Scaniarinken, i vår borg. Där är vi starka. Nu ser vi till att kraftsamla. Först och främst på söndag då det är Hockeymanifestation och fritt inträde. Tillsammans ska vi till slutspel!

facebook.com

Dryga timmen till nedsläpp i Västervik. Så här ställer SSK upp i kväll. Lundberg startar i kassen. Diskutera gärna matchen i den här tråden. Mål och viktiga händelser kan ni följa på SSK:s Twitter. Nu kör vi!

facebook.com

Tre timmar kvar till match. Västervik borta. Så här säger lagkapten Nicklas Grossmann inför kvällens drabbning: "Starten blir viktig". Lycka till i kväll så ses vi i Templet på söndag! http://www.sodertaljesk.se/gamecenter/qTJ-87BOM74Hf/articles/pre

facebook.com

‪GAMEDAY! Här rullar SSK mot Västervik. Lycka till ikväll laget och alla ni fans som åker ner och stöttar!

facebook.com

Supporterklubben har kämpat med tifot till söndagens match i flera veckor. SSK-TV hälsade på under förberedelserna. Missa inte resultatet på söndag! SSK-Almtuna - FRI ENTRÈ. Matchstart 16.00. Dörrarna öppnar 14.00.

facebook.com

Ta med hela familjen på gratis ishockey! Två dagar kvar till hockeymanifestationen 2018! Gratis inträde till SSK-Almtuna i Scaniarinken söndag 16.00. Dörrarna öppnar 14.00. Skridskodisco, ansiktsmålning, autografskrivning mm. Läs mer här! http://www.sodertaljesk.se/artikel/hso8aje6y-41461/valkomna-pa-gratis-hockey-har-ar-all-praktisk-information-infor-hockeymanifestationen-2018

facebook.com

"Hela Hovsjö ska till Scaniarinken på hockeymanifestationen" I veckan fick barn i Hovsjö testa på ishockey under winter street games. SSK-spelare och SSK-TV var på plats.

facebook.com

Grossman om morgondagens match, samspelet med radarpartnern Bohman och söndagens Hockeymanifestation. "Den här tiden på året som är kul att spela" Nu tar vi Västervik så ses vi i Templet på söndag!

facebook.com

Quiz

NEAR Södertälje Sportklubb

Nejlikan

Södertälje, Sweden
Local business