Top Local Places

Sherpas Group AB

Södra Järnvägsgatan 50, Skellefteå, Sweden
Consulting Agency

Description

ad

Sherpas Group är ett bolag med kontor i Skellefteå och Stockholm. Vi hjälper företag och organisationer med affärs- och verksamhetsutveckling. Sherpas är ett nytt namn i it-branschen, men vi som är Sherpas, vi som jobbar här, är definitivt inte nya i branschen. Alla våra projektledare, utvecklare, arkitekter och konsulter har lång erfarenhet och stor kompetens inom sina respektive områden.Med Sherpas förenar vi det bästa av två världar. Vi är tillräckligt stora för att kunna hantera de stora uppdragen samtidigt som ingen kund är för liten för oss. Vi vet fortfarande vad våra kollegor gör, vad de är specialister på och vilka kunder de jobbar med. Hos oss hamnar ingen i skuggan vare sig man är kollega eller kund. Vårt gemensamma mål är att hitta den bästa lösningen för varje enskild kund. Med det för ögonen samarbetar vi med partners och leverantörer som kan bidra till att göra vårt erbjudande till det bästa.

Tjänsterna vi erbjuder baseras primärt på försäljning och konsulttjänster kring SharePoint, Office 365, affärssystemet Pyramid Business Studio, Microsofts plattform(Windows Server, Exchange, System Center Configuration Manager, Operations Manager, Service Manager, Data Protection Manager och Asset Management).

Ett axplock av de kunder som valt att arbeta med oss är Skellefteå Kommun, Boliden, Nyhlens Hugosons, Valutec, Consultec, Fastec, Brokk, Nordic Light, Repay, Skoogs Koncernen och Advokatbyrån Kaiding.


Specialties
Intranät, ERP, Affärssystem, CRM, Tillverkning, Projekthantering, Ekonomi, IT-infrastruktur, Datacenterlösningar, Klientlösningar, Serverlösningar, IT-konsulter, IT-säkerhet

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I jul stödjer vi #barncancerfonden #utrotabarncancer @barncancerfonden Barncancerfonden Norra

facebook.com

Våra kollegor Robert Ungh och Fredrik Krekula hade en bättre s.k lunch igår.

facebook.com

Vi är på plats för årets utmaning 🇮🇹🔝

facebook.com

Kebnekaise 2016

Vi på Sherpas är mån om att våra anställda ska må bra och ha kul tillsammans. Därför satte vi ett gemensamt mål att nå Kebnekaises topp 2016. Årets utmanings trailer kommer, men tills vidare kan ni njuta av förra årets tillbakablick.

Kebnekaise 2016
facebook.com

Sherpas » Arbeta hos oss

Vi på Sherpas hade otroligt kul under 2016. Bland annat besteg vi Kebnekaise, lärde oss göra perfekt bea-sås(hör av er för recept), byggde system och konsoliderade IT-miljöer åt några av de mest krävande företagen i regionen, dansade foxtrot på julfesten, paketerade och patenterade en ny produkt som gjorde att vi fick partners i Spanien och Holland(mer kommer!) och sist men inte minst anser vi att vi just börjat resan, för mycket kul är på gång. Nåväl, vi på Sherpas är ett team av utvecklare, affärssystemsingenjörer, ekonomer och tekniker som gör ett fantastiskt arbete, har kul när vi gör det, och har ett liv utanför arbetet. Vi söker nya människor som vill jobba med oss, 3 stycken för att vara exakt: - En systemarkitekt som älskar, eller kan lära sig att älska, utveckling med framförallt SharePoint och Azure som plattform. Extra bra om hen skriver elegant, testad och läsbar kod, - En tekniker som brinner för att bygga och underhålla stora miljöer som gör det möjligt för våra kunder att sova gott om nätterna men uppleva höga hastigheter på dagarna. - Sist men inte minst, en person som brinner för försäljning, vill spela en central roll i vår säljorganisation och älskar att arbeta nära både nya och befintliga kunder. Vill du veta mer om tjänsterna? surfa vidare till http://www.sherpas.se/arbeta-hos-oss

facebook.com

God jul på er

God jul på er
facebook.com

Timeline Photos

På väg upp i Kebnekaises fantastiska terräng

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Toppen nådd! 💪🏻😎👍

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Riktiga Sherpas sover i tält på Kebnekaise

Timeline Photos
facebook.com

Kebnekaise 2016

Kebnekaise 2016
facebook.com

Timeline Photos

Test av utrustning inför Sherpas Kebnekaise vandring i höst.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz