Top Local Places

Skönadal Bed & Breakfast

Gislöv Skönadal 1, Simrishamn, Sweden
Hotel

Description

ad

Bed and Breakfast på det vackra Österlen i Skåne.  Skönadal Bed & Breakfast är ett härligt och avslappnat boende mitt på det sköna Österlen i Skåne! Vi har öppet under påsken och juni-augusti, annat enligt överenskommelse.

Vårt boende är modernt utrustat med bl.a. golvvärme, fritt WiFi helkaklat badrum med egen dusch och toalett i varje rum.
Dels har alla rum egen avskärmad möblerad uteplats.

Fantastisk miljö

Vi har ett unikt och underbart läge mellan Brantevik och Skillinge, med storslagen utsikt över Österlen och havet. En dag med klart väder kan man se ända till den danska ön Bornholm.

På Skönadal bedrivs inte bara Bed & Breakfast, lantbruket som tillhör gården drivs också av familjen Jönsson som innefattar odling av korn, vete, sockerbetor, raps, kärn majs, Findus konservärtor och gräsvall som används till foder för gårdens Charolai avelsbesättning.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Kom till oss på Skönadal och njut av de sista sommardagarna. Med havet som närmsta granne bjuds ni på härlig utsikt samt fina promenader längs kusten. Nyhet!! Nu finns vi även på booking.com. Vid frågor kontakta Marie på 0733765800 alt. Info@skonadal.se

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Skönadal Bed & Breakfast's post

Gångarna är krattade, gräset är vattnat och dom första gästerna har redan anlänt! Vill ni komma och besöka oss i sommar så hör gärna av er till Marie på 0733765800 eller info@skonadal.se Hoppas vi ses i sommar!

Photos from Skönadal Bed & Breakfast's post
facebook.com

Photos from Skönadal Bed & Breakfast's post

Påsken är tidig iår men det gäller ändå att va ute i tid! Boka rum redan nu så ni kan njuta av vårens intågande från söder på Österlen och hos oss på Skönadal. Trevlig helg!

Photos from Skönadal Bed & Breakfast's post
facebook.com

Quiz