Top Local Places

Kommunikationsbyrån Samba

Armégränd 6, Östersund, Sweden
Company

Description

ad

Genom vår helhetssyn på kommunikation prioriterar och aktiverar vi för optimal effekt. Genom en objektiv syn på våra kunders förutsättningar prioriterar vi de kommunikationsinsatser som ger optimal effekt. Med fokus och driv aktiverar vi sedan de prioriterade insatserna genom att se till att allt verkligen genomförs. Det bästa resultatet ser vi då vi samarbetar långsiktigt där Samba arbetar som en del i företaget för att driva kommunikationsarbetet. Då vi fokuserar på resultat istället för nedlagd tid erbjuder vi våra tjänster helst mot ett fast pris per månad. Genom att tillföra ett strukturerat sätt att arbeta på skapar vi tydlighet och effektivitet. Med vår energi och passion inspirerar och engagerar vi våra kunder till resultat.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

BLOGG: All träning är inte svettig!

All träning är inte svettig! Oavsett om man är elitidrottare eller säljare är utmaningen att med balans i livet prestera på topp. Men all träning är inte svettig. Det kan ibland upplevas som få förunnat att göra exakt det man brinner för och känner en mission i men så är fallet för oss när det gäller mental träning för säljare. Läs hela bloggen "All träning är inte svettig".

facebook.com

Mental träning för säljare

Nu lanserar vi SAMBA CAMPUS, vår egna digitala träningsportal och den första produkten Mental träning för säljare. Det är ett naturligt steg i vår egen digitalisering som känns FANTASTISKT roligt och spännande! Spana gärna in upplägget här. Vi bjuder på två fria testveckor och erbjuder kursen i sin helhet på SAMBA CAMPUS. Vi, Christer och Sara, vill offentligt passa på att tacka alla grymma samarbetspartners: Jämtlands Musikskola med Johan Arveli komposition av musik till ljudspåren i träningen och inspelning av ljudspår, Hjärtat visuell identitet, TFJprod. film av utbildningsfilmer och promotionfilm, lärplattformen Yellowbits, Fredrik Uddeholt koncept, texter och berättarröst i träningen, modellerna Emil Segersten och Mårten Handler.

facebook.com

Mental träning för säljare

Livet som säljande person kan vara intensivt. Det kan vara en utmaning att prestera på topp och samtidigt vara i balans. Genom mental träning kan du vässa dina tankar, bilder, attityder och känslor och på så sätt må och fungera bättre. Sambas mentala träningsprogram för säljare vässar individen och säljprestationen. SPANA IN: Fria testveckor och kursen i sin helhet. http://www.sambamarknad.se/mentaltraningforsaljare

Mental träning för säljare
facebook.com

Timeline Photos

VI HAR FLYTTAT! Från april har vi på Kommunikationsbyrån Samba vår ÖstersundsHUB på kontorshotellet och i den kreativa communityn Gomorron Östersund.

Timeline Photos
facebook.com

Välkommen till Meraskog

Härligt projekt med ny visuell identitet och en vass digital säljare för vår kund Meraskog. Samarbetspartners: Grafisk formgivare Olga and friends, Fotograf Jonas Kullman och digitala byrån Mina bästa polare. På webben vill Meraskog sprida kunskap om skog och sin filosofi. Där kan skogsägare bland annat prenumerera på nyheter från kunskapsbanken, beställa en kostnadsfri digital skoglig översyn, boka en ekonomi- och skatteanalys eller ladda ner en checklista inför generationsskifte.

facebook.com

Vardagsreflektion av Sara Carlemår om vad som stärker eller rättare satt inte stärker ett varumärke...!

Vardagsreflektion av Sara Carlemår om vad som stärker eller rättare satt inte stärker ett varumärke...!
facebook.com

Webinar Säljträning

Är du nyfiken på att vässa dina förmågor som säljare? Den 2 februari bjuder vi på ett FRITT webinar som under 45 minuter ger ett smakprov på Sambas säljträningskoncept. Nästa programstart - den 21 februari!

facebook.com

Har empati och försäljning något gemensamt?

Empati kan sägas vara förmågan att sätta sig in i andras situation. Att en annan människa känner ett ärligt och äkta engagemang och att vi lyssnar för att försöka förstå hur motparten upplever och känner. Har empati och försäljning något gemensamt?

facebook.com

Säljtraningsprogram - Samba

Hur ser den optimala säljträningen ut? För oss är det självklart se holistiskt på det, att förutom säljteknik väva in både mentalträning och fysisk träning för att uppnå optimala långsiktiga prestationer i balans. 21 februari startar nästa gäng taggade säljare sin resa hos oss för att vässa sina förmågor, i vårt fyra månaders Säljträningsprogram.

facebook.com

Kommunikationsbyrån Samba

facebook.com

facebook.com

Timeline Photos

GOT NYTT ÅR! Vi tackar alla härliga företag och individer som vi under 2016 fått förmånen att utvecklas tillsammans med. 2017 blir ett år då vi firar Samba 10 år, flyttar till nya kreativa miljöer, förädlar våra kundrelationer vidare, lanserar en egen digital produkt och vässar försäljningen ytterligare för fler företag. 2017 blir grymt!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Kommunikationsbyrån Samba