Top Local Places

Friskis&Svettis Norrköping

St Persgatan 110; Ståthögavägen 48, Norrköping, Sweden
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

Välkommen till Friskis&Svettis Norrköpings officiella Facebooksida. Vi erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla! Friskis&Svettis Norrköpings erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Hos oss är alla välkomna, vare sig du tränat hela livet eller är nybörjare. Träning är inget märkvärdigt.

Vi har två stora träningsanläggningar med gym och gruppträning: City och Ingelsta. Utöver det erbjuder vi pass utomhus och gruppträning i Skärblacka och Söderköping.
Norrköping

Friskis&Svettis Norrköpings Facebooksida är en plats för dig som är medlem i föreningen eller för dig som bara är nyfiken på träning.

Välkommen att vända dig till oss med frågor, funderingar och kommentarer om träningen. Vi vill veta vad du tycker! På vardagar kl. 8-16 svarar vi i chatten. Under kvällar och helger försöker vi svara så snabbt vi kan.

På vår Facebook-sida förbehåller vi oss rätten att ta bort inlägg och kommentarer som strider mot sidans syfte, anses olämpligt eller innehåller följande:
- Sekretessbelagda uppgifter.
- Innehåll som bryter mot svensk lag.
- Kränkningar.
- Reklam för produkter eller marknadsföring av enskild näringsidkare.


Om du själv upptäcker innehåll du finner olämpligt på denna sida, anmäl det gärna till oss på adressen: info@nrk.friskissvettis.se

Vi är måna om att att endast personer som gett sitt medgivande förekommer på foton eller filmklipp. När det gäller barn under 15 år är det vårdnadshavaren som avgör om bilden får publiceras eller inte. Hittar du en olämplig bild på vår sida, anmäl gärna det via mejladressen ovan och via Facebooks egna funktion för att anmäla foton.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Då var föreningens årsmöte slut för den här gången och till ny styrelse valdes: Mats Rosenqvist (ledamot), Nisse Ohlsson (suppleant), Marika Andersson (ordförande), Gustav Andersson (suppleant), Tomas Meijer (Ledamot), Michael Jämtner (Ledamot). Ej med på bilden är Mia Bachtay som också valdes till ledamot. 👍🏻 #föreningsdemokrati #friskisnkpg #årsmöte #styrelse

facebook.com

Om du har kids i åldern 6-12 år så bara måste ni testa Familjefys! Perfekta grejen att göra tillsammans med barnen 👌

facebook.com

Allas lika värde är en viktig och stor del i vår verksamhetsidé så därför är det självklart för oss att rocka sockorna idag ❤️🧦🧡🧦💛🧦💚🧦💙🧦💜🧦🖤 #rockasockorna #friskisnkpg #worlddownsyndromeday

facebook.com

På torsdag är det dags för årsmöte i idrottsföreningen Friskis&Svettis Norrköping. Det blir grejer det👍 Hoppas vi ses!

facebook.com

Ajajaj! Just nu fungerar tyvärr inte vårt medlemssystem (alltså bokning & köp). Det jobbas för fullt på en lösning. Håll ut!

facebook.com

Vi öppnar på VrinneviPark! Nu kan vi äntligen berätta att vi öppnar vår tredje anläggning på VrinneviPark i januari 2019. Hurra! 🙌🎉✨

facebook.com

Ohoj! Missa inte våra infoträffar denna vecka för dig som vill bli funktionär.

facebook.com

Inför Spin of hope hade vi Sveriges radio på besök 📻 Nu inväntar vi resultatet med spänning💰

facebook.com

Det finns 2 platser kvar på våren Löpkurs för dig som vill komma igång med löpningen. Skynda att anmäla dig! Skicka din anmälan till johanna@nrk.friskissvettis.se.

facebook.com

Hör upp! ☝🏻 Ta ett par minuter & lyssna på vad Maja har att säga. Vi lovar, det är värt det 👏🏻🙌🏻

facebook.com

Härliga @hagacykel har fixat en barncykel till Spin of hope imorn. Så nu kan även kids va med och trampa för andra kids👍🏻🚲 125:- pix kostar det att köra ett pass & du ringer och bokar på 011-211330☎️ #soh18 #barncykel #barncancerfonden #friskisnkpg #hagacykel

facebook.com

Missa inte våra infomöten nästa vecka. För sig som är lite sugen på att bli funktionär i vår finfina förening. På denna kravlösa infoträff får du veta mer om vad det finns för olika uppdrag och vad de innebär. Varmt välkommen!

facebook.com

Quiz

NEAR Friskis&Svettis Norrköping

Pinchos

Norrköping, Sweden
Tapas Bar & Restaurant