Top Local Places

Agero Revision

Svärmaregatan 3, Norrköping, Sweden
Consulting/business services

Description

ad

Vi erbjuder vad vi kallar 3R. Revision, redovisning och rådgivning. Dessutom gör vi det begripligt för dig. Siffror på svenska helt enkelt. Läs mer på http://www.agerorevision.se/ Siffror på svenska. Det var där idén om Agero Revision föll på plats. Vi hjälper dig med revision, redovisning och rådgivning. Och det på ett språk du lätt förstår.

Många av oss har över tio års yrkeserfarenhet som bland annat redovisningskonsulter och personalekonomer. De som har arbetat längst i yrket har över det dubbla. Det viktigaste är givetvis att alltid få fram korrekta siffror, men det skiljer inte vårt tankesatt från andra byråer.

Eftersom vi säljer förtroende och kunskap är det viktigt att du kan lita på oss. Vi finns här för dig. Det är därför vi alltid pratar ekonomi på ett enkelt och begripligt sätt. Siffror på svenska, helt enkelt.

Det är anledningen till att du anlitar oss.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Agero Revision's post

Årets Kick-off är på Sandhamn

Photos from Agero Revision's post
facebook.com

Gratis hockey i eftermiddag! Agero är med sponsrar Hästens sista match i HockeyAllsvenskan för säsongen. Så kom till världens bästa hockeyhall och heja fram världens bästa hockeylag. Faceoff 16,00. Välkomna!!

facebook.com

Timeline Photos

Nu är vi tillbaka efter skön julvila. Vi känner oss pigga och redo att slå ut som en rosenknopp för att hjälpa dig i år. Välkommen och god fortsättning på 2016

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Agero Revision

Resistans Norrköping

Norrköping, Sweden
Non-profit organization

Enebypark

Norrköping, Sweden
Local business

Grill House

Norrköping, Sweden
Barbecue Restaurant