Nässjö Bangolfklubb

Stadsparken, Nässjö, Sweden
Miniature Golf Course

Timeline Photos

Idag har fyra av klubbens medlemmar varit i Södertälje och spelat deras nationella tävling. Resultat: Klass B 6. Bengt Karlsson 33-44 7. Krister Rönnquist 37- 41 Klass D 16. Anders Lysén 42-54 22. Birgitta Arnér 56-58

Photos from Nässjö Bangolfklubb's post

Vad är det lägsta du har gått dom 18 banorna i Stadsparken på? Idag har du chansen att förbättra ditt rekord mellan klockan 11.00 - 20.30. Välkomna!

Idag skiner solen ! Perfekt väder för en runda bangolf och en glass. Välkomna till Stadsparken i Nässjö.

Idag avgjordes Valborgspokalen på banorna i Nässjö Stadspark. Tävlingen spelades över 3 varv och 2 klasser. Klass A: 1. Johan Ahlander 2. Joakim Samuelsson 3. Bengt Karlsson efter sudden death Klass B: 1. Anders Lysén efter sudden death 2. Viktor Hallon Ljungqvistt 3. Kent Johansson

Vi ökar upp våra öppettider! Nu har vi även öppet på kvällar och helger. På måndagskvällar är anläggning endast öppen för klubbens medlemmar.

Årets första veckotävling är spelad! Stor eloge till alla som ställde upp i detta kyliga väder +-0. Johan Ahlander vann före Joakim Nordlöw medans Robert Andersen knep tredjeplatsen.

GLAD PÅSK ÖNSKAR NÄSSJÖ BGK!

Nu är äntligen säsongen igång på allvar. Idag spelades 100 -slagstävlingen. Joakim Nordlöw klarade 52 banor och vann dagens tävling. Robert Andersen kom tvåa på 50 st banor. Tredje platsen knep Lars Wahlström på 49 banor.

Rekordtidig säsongspremiär! Måndagen den 3 april öppnar vi anläggningen för allmänheten. Under april månad har vi öppet på vardagar mellan klockan 10.00 - 18.00. Välkomna till Stadsparken i Nässjö!

Trippelt Nässjö i finalen! 12 spelare var kvalificerade till dagens final inomhus i Jönköping. Hela 7 st av dessa 12 kom från Nässjö BGK. Johan Ahlander vann före Krister Rönnquist och Joakim Samuelsson knep tredjeplatsen.

Bengt Karlsson vann den sista veckotävling för denna inomhussäsong på fina 77 slag över 3 varv. På söndag spelas finalen med hela 7 spelare från Nässjö.

Idag har arbetet fortsatt i parken med att få banorna i toppskick. Lars Wahlström har skruvat dit alla hinder och sponsorskyltar. Om en vecka öppnar vi anläggning för allmänheten, vardagar 10.00 - 18.00.