Top Local Places

Naprapaten i Sickla- Maria Elisson Eklund

Experimentg. 7, Nacka, Sweden
Medical & Health

Description

ad

Leg.naprapat, lic.sports  medicine therapist, cert.TPI GolfFitness Instructor 2,cert.TPI Medical Professional 2 och 3 Behandling och träning för bättre funktion. Naprapaten i Sickla ger dig kvalitativ manuell behandling, träning och rehabilitering av belastnings- och idrottsskador. Vi arbetar med engagemang för att förebygga, utreda och behandla funktionsrubbningar och smärttillstånd i kroppens muskler och leder.

Med träning kan du få din kropp att fungera och prestera ännu bättre. Hitta dina svaga länkar och träna för en kropp som fungerar och presterar. Vi arbetar med privatpersoner, företag och inom idrotten.

Naprapaten i Sickla arbetar med GolfFys. Du som golfspelare kan få hjälp att utveckla din golfteknik genom att förbättra sin golffysik. GolfFysik handlar om vilka fysiska förmågor din kropp har att göra en golfsving? Ditt svingsätt påverkas av hur din kropp fungerar. Vi arbetar olika nivåer på spelare från golfproffs till nybörjare. Vi stöttar GolfPros kring frågor gällande fysisk träning och hantering av skador inom golf.

Tjänster;Behandling, Personlig träning med leg. naprapat, Individuella träningsprogram, GolfFys i grupp, Rehabträning av skador, Fysiska tester, Föreläsningar

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Härliga killar med full fart på veckans GolfFysträning med Saltsjöbadens GK elitjuniorer..go, go, go!

facebook.com

Nu startar en ny termin av GolfFys i Sickla. Häng med och träna för bättre golf-bli rörligare,starkare och få bättre balans.Träna med ett härligt gäng golfare. Start idag torsdag 11/1 och pågår tom april. Välkommen!

facebook.com

God fortsättning på 2018! Sov Gott!

facebook.com

Tips på Julklapp! Följ med oss på vår spännande golfresa till CampoReal i Portugal mars 2018. Härlig golf,golfskola och GolfFys. Välkommen! Läs mer: https://www.birdie.se/golfskolor/vaar-2018/golfskola-med-elin-och-maria-till-camporeal-portugal

facebook.com

Intressant.

facebook.com

Spännande...

facebook.com

Härlig energi på kvällens dubbla GolfFys pass! Det lite äldre energiska gänget byttes ut mot de yngre energiska elitjuniorerna från Saltsjöbaden GK. Strålande jobbat allihop!

facebook.com

Inspirerar mig- på kurs med tema golf- 3D golf. Landslagsspelaren Julia Roth berättar bla om sina erfarenheter av fys.träning. Kul att se denna fina anläggning- St Sankt Jörgen Park.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Utökar mina kunskaper om "Åldersanpassad fysisk träning gör barn och ungdom" med Prof. Michail Tonkonogi. Viktigt med vetskap om hur barn bör tränas. Bra för mig..då jag snart ska träna elitjuniorer i golf igen..

facebook.com

Fördjupar min kunskap om "Åldersanpassad fysisk träning för barn och ungdom " med Michail Tonkonogi. Det blir tydligt hur viktigt det är att ha kunskap kring hur barn tränas. Känns bra då jag snart ska arbeta med elitjuniorer i golf igen.

facebook.com

Quiz

NEAR Naprapaten i Sickla- Maria Elisson Eklund