Top Local Places

Mörbylånga Elservice AB - MESAB

Köpmangatan 25, Mörbylånga, Sweden
Electrician

Description

ad

Mörbylånga Elservice AB är ett familjeföretag som startade 1988 som arbetar med allt inom el.
Vi är verksamma över hela Öland och i Kalmarregionen.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Mesab har fått en ny granne. Vi hälsar frisören Elin Karlsson från Headlines välkommen till Mörbylånga. Jätte roligt att Headlines expanderar o valt att öppna filialen Mörbylånga .

Timeline Photos
facebook.com

Mörbylånga Elservice AB - MESAB

Mörbylånga Elservice AB - MESAB
facebook.com

Mörbylånga Elservice AB - MESAB

Mörbylånga Elservice AB - MESAB
facebook.com

Timeline Photos

Nu säljer vi ut våra vitvaror från vårt utställningskök. Välkomna in i vårt showroom. Ingång via Målarboden.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Välkomna till årets nyårsfyrverkeri.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

EElföretaget som växlade om till Elbil ni? MESAB är ett Elektrikerföretag som startade 1988. Ett familjeägt Ölandsföretag där andra generationen nu tar över. Varför en elbil? Självklart ska ett Elföretag ha Elbil. Vi har ambitionen att alltid ligga i framkant med all ny teknik inom just El, då känns det logiskt att vi även kör Elbil. Vad hade ni för kravspecifikationer på elbilen? Batteriernas räckvidd var viktig. Vi har tittat på elbilar ett tag, men inte riktigt känt att räckvidden på körsträckan varit varken tillräcklig eller rimlig i förhållande till prisbilden. Nu släppte Golf denna version med en räckvidd på 19 mil och dessutom till en bra prisnivå. Varför föll ni för just Volkswagen? Golf har alltid varit en populär bil med bra kvalitet. Designmässigt tycker jag att Golf har lyckats. Jag tycker om ledbelysningen och utformningen på framljusen, samt den diskreta blå ledstripningen inne i bilen. Givetvis valde jag blåa sömmar i samma färg som företagets logga. Hur var premiärturen? Glädjefylld. En riktig liten sportbil med mycket rolig teknik. Vilka är ni? MESAB är ett Elektrikerföretag som startade 1988. Ett familjeägt Ölandsföretag där andra generationen nu tar över. Varför en elbil? Självklart ska ett Elföretag ha Elbil. Vi har ambitionen att alltid ligga i framkant med all ny teknik inom just El, då känns det logiskt att vi även kör Elbil. Vad hade ni för kravspecifikationer på elbilen? Batteriernas räckvidd var viktig. Vi har tittat på elbilar ett tag, men inte riktigt känt att räckvidden på körsträckan varit varken tillräcklig eller rimlig i förhållande till prisbilden. Nu släppte Golf denna version med en räckvidd på 19 mil och dessutom till en bra prisnivå. Varför föll ni för just Volkswagen? Golf har alltid varit en populär bil med bra kvalitet. Designmässigt tycker jag att Golf har lyckats. Jag tycker om ledbelysningen och utformningen på framljusen, samt den diskreta blå ledstripningen inne i bilen. Givetvis valde jag blåa sömmar i samma färg som företagets logga. Hur var premiärturen? Glädjefylld. En riktig liten sportbil med mycket rolig teknik.

Timeline Photos
facebook.com

Ölandsgalan

MESAB är stolt sponsor via Ölands Bygg Galleria till årets bästa Gala. Tack till denna proffsiga styrelse . Vi ser fram emot nästa års Gala.

Ölandsgalan
facebook.com

Quiz

NEAR Mörbylånga Elservice AB - MESAB