Top Local Places

Pappas Flickor

Kungsgatan 18, Malmö, Sweden
Coffee Shop

Description

ad

Pappas Flickor En café- och cateringrörelse med personlig prägel som vänder sig till traditionella café- och lunchgäster som söker en trivsam miljö med trevlig personal, gott kaffe och hemlagade bakverk.

Vi serverar sallader, varma/kalla mackor gjorda på ljust surdeg eller rågbröd, hemlagad soppa, lasagne, vegetarisk paj, köttfärspaj och ett varierat utbud av bakverk.
Söndagsbrunchen är ett måste för oss, det är något som vi själva haft som tradition under lång tid. Därför kommer vi verkligen att satsa på "Malmös bästa brunch" med ett stort utbud av det godaste vi vet.

Vi är stolta över vårt café, där all inredning plockats och byggts upp för hand för att få den familjära känslan. Vi har även en uteservering längs den grönskande allén med sköna soffor och soltid från lunch.

Vi är också bland de första i Malmö med "shop-in-shop" konceptet, vi säljer bland annat; virkade hantverk i form av mössor, halsdukar, mobilfodral och neccesärer. Samt eftertraktade doftljus i ett flertal ljuvliga dofter.
  
Välkommna!

Quiz

NEAR Pappas Flickor