Aspenäsvägen 4, Lerum, Sweden
Tennis Court

Vi gratulerar Frida Weijerman till vinst i både FS13 och FS14. En stark kämpar insats med många matcher varje dag!

Dags att börja ladda för sammandrag i Lerum! Vad tycker ni, läktare på 2:a våning eller på Badmintonbanan??

A-laget visade kyliga nerver när de vann div 2-mötet mot Slöinge TK på bortaplan trots fanatisk hemmepublik. Både Lukas Ramér-Olofsson på andrasingeln & Adam Engberg på tredjesingeln vann med 13-11 i supertiebreak trots att båda två haft 3 matchbollar emot sig. Dubbeln, där Adam kamperade ihop med Axel Nordström, vanns också knappt med 6-2, 7-6. Dock förlorade Axel förstasingeln.

Extra stämma 26/10 kl 19:00! På agendan finns tre viktiga punkter: - Diskussion om ny tennisanläggning och dess läge. - Fler ideella krafter behövs inom projekt och styrelse. - Inriktningsbeslut på hur vi skall gå vidare. Välkomna ! Så många medlemmar som kan vara med desto bättre

Vinst med 4-0 i matcher idag för herrarnas A-lag mot Särö TK! Med i laget var Freddy Shasteen, Adam Engberg och Marcus Kokk-Andersson.

Seriematch Pojkar 15 mot Skövde blev 2-2 i matcher. Gustav Karlander och Love Sonnerup vann dubbel och Ludwig Sandström vann sin tredje singel medan Love och Gustav förlorade sina 2a resp 1a singel.

Hugo skickar denna tennishälsning ifrån Grekland 🇬🇷

Lerum TK:s Lukas Ramér-Olofsson deltog i Team Göteborgs lag som i helgen kvalificerade sig till finalen i Pirres pokal - lagtävling för landets bästa 14-åringar. Vi önskar Lukas & co lycka till i finalen som spelas i samband med finalhelgen av Stockholm Open.

Full aktivitet med dubbel och servetävling på Barnfestivalen

P14 och P16 finaler i Merrell spelades med samma finalister David Nilsson (tv) och Axel Eriksson (th). David vann bägge klasserna , P14 spelades inomhus medan Merrell Open avslutades med P16 ute på grus.

P12C har spelats i Merrell Lerums Tennisvecka mellan Josef Glans (tv segrare) och Aziz Kesen (th)

Merrell open 2017. Herrsingel A finalen mellan Lerumsspelarna Lukas Ramér-Olofsson & Adam Engberg. Efter ca 2,5 tim spel fick matchen ett aprupt slut då Lukas skadade sin vad i avgörande set. Grattis Adam till segern med 7-5 3-6 5-2 uppgivet. #merrelopen #lerumstk

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Gött lirat idag boys! ☺️

@, instagram.com

Tredje raka turneringssegern, dags att satsa mot Elitserien 2017 🎾🏆🤔😃🔝💨🏃🏼

18:e raka singelmatchvinsten får avsluta ett mycket bra tennisår med bland annat två SM-guld, ATP-poäng, vunnen div1 -----> elitserien samt första plats i de tre senaste vintertourerna. Otroligt nöjd med året och nästa år siktar vi mot nya höjder! 💪🎾 #allez

Efter många tuffa timmar på banan blev det till slut en andraplats i Lerum Open F12 C. @irrevirre05

Mina nerver klarar inte det här! 🎾#tävling #spännande #tennis #tennismorsa #taxidahlgren