Top Local Places

Tura Scandinavia AB

Energigatan 15, Kungsbacka, Sweden
Local business

Description

ad

Tura Scandinavia AB är en ledande nordisk generalagent och distributör av tillbehör Företagets strategi är att kunna erbjuda såväl kunder som leverantörer ett helhetskoncept med starka varumärken, effektiv distribution och konkurrenskraftiga priser.
Tura har affärsrelationer med det stora flertalet av detaljhandelsföretagen som säljer hemelektronikprodukter till konsument. Verksamheten bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland och huvudkontoret finns i Kungsbacka. I Norge, Danmark och Finland har bolaget försäljningskontor.
All distribution av varor sker från lager- och distributionscentralen i Nässjö.
Vi säljer inte direkt till slutkonsument. Produkterna hittas istället hos någon av våra återförsäljare.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Tura Scandinavia AB är nu på plats hos Folk och fåglar på Naturum Getterön, och visar Manfrotto, Gitzo och Sigma. Öppet idag till 16.00.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Välkomna till Getterön 18 september 2016. Tura kommer under eventet Folk och Fåglar på Getterön söndagen den 18 september att vara på plats. Vi kommer att visa aktuellt sortiment från Manfrotto, Gitzo och Sigma. Produkter som är perfekta att använda vid fotografering och fågelskådning. Kom och besök oss och prata med vår representant Einar Laurell så hjälper han er med era frågor och funderingar om utrustning. Läs mer om eventet här: http://www.folkochfåglar.se/

Timeline Photos
facebook.com

Tura Scandinavia AB's cover photo

Tura Scandinavia AB's cover photo
facebook.com

Tura Scandinavia AB

Nyligen lanserade Iphone 7 och Iphone 7 Plus börjar säljas i Sverige redan nästa fredag, och vi har förberett med plånboksväskor och skal! Dessa tillbehör finns i handeln i början av oktober.

facebook.com

Tura Scandinavia AB

Nu har efterföljaren till KOSS iPorta kommit: KOSS Hörlur PortaPro 3.0 On-Ear Mic! Förbättrad mikrofon och fjärr, samma fina ljud som är så omtyckt. Vi introducerar även en svettresistent Sportmodell.

facebook.com

Timeline Photos

Träffa oss på IFA! Personal från Tura Scandinavia finns på plats på IFA mellan 5-7 september.Flera av våra leverantörer är på plats och i listan nedan framgår vilka samt deras monternummer. Alla med spännande produkter och väl värda ett besök. SKULLCANDY - 1.2 - 110 ASTRO - 1.2 - 110 HAMA - 10.2 THOMSON- 10.2 KONDOR - 4.2 - 103 SAMSONITE - 4.2 - 126 PLANTRONICS - 4.2 - 219 YAMAHA - 1.2 - 101 THULE - 7.2 - 202 GOLLA - 3.2 - 122 MORPHYRICHARDS - 9 - 114 LAZERBUILT - 14.1 - 137 VI VILL GÄRNA TRÄFFA ER!

Timeline Photos
facebook.com

SKULLCANDY

facebook.com

Karriär | Tura Scandinavia

Vi utökar vårt sortiment med småvitt, och söker Key Account Manager SDA.

facebook.com

NG Ryggsäck Africa A5290 Medium

Stockholmsbaserade fotografen Max Gennel kopplar ibland av med sin farfars kamera, och då är NG Africa Medium ryggsäck och Manfrotto Befree stativet alltid med!

facebook.com

Tura Scandinavia AB

SIGMA Ambassadören Mr Dave Brosha från Kanada, använde SIGMAS fantastiska 20/1,4 DG HSM Art för sitt bidrag till International Astronomy Photographer of the Year.

facebook.com

Tura Scandinavia AB

Det är med stolthet och glädje vi meddelar att EISA Award har valt SIGMA AF 50-100 f/1.8 DC HSM Art till årets bästa DSLR Zoom Lens 2016-17!

facebook.com

Tura Scandinavia AB

Ta selfies är populärt, men de blir ofta för mörka. Nu lanserar vi GEAR mobilskal för iPhone6, med inbyggd belysning! Tre fräscha färger. Ca-pris i handeln 299,00

facebook.com

Quiz