Top Local Places

Aranäsgymnasiet Kungsbacka

Gymnasiegatan 44, Kungsbacka, Sweden
School

Description

ad

Aranäsgymnasiet, en skola med stort programutbud, många möjligheter, kreativitet och engagemang.                                  Vi är en modern gymnasieskola både till det yttre och inre. Hos oss träffar du engagerade lärare som tillsammans med dig planerar din studiegång. Du förses med en bärbar dator som redskap för ditt lärande. Tillsammans skapar vi en trivsam skola med generös och respektfull atmosfär.

Detta är Aranäsgymnasiets officiella Facebooksida.

Syftet med vår Facebooksida är att informera om våra utbildningar, information om händelser på skolan samt ge dig möjlighet att ställa frågor och lämna synpunkter. Tänk på att vi inte kan kommentera enskilda ärenden.

Du kan lägga in dina frågor och synpunkter när du vill, men vi besvarar dem under helgfria vardagar. Vi följer en kommunal policy om att besvara frågor och synpunkter inom 48 timmar.

När du ställt en fråga eller lämnat en synpunkt kontaktar vi den som har hand om det som frågan gäller. Sedan svarar vi så snart vi kan.

Vi skriver alltid under våra svar och kommentarer så att du ska veta vem det är som svarat. Du kan då ta direktkontakt med oss via: 0300-83 40 00 eller på e-post: aranasgymnasiet@kungsbacka.se.


Alla inlägg på vår Facebooksida blir allmänna handlingar. Det innebär att alla som är intresserade kan få läsa alla inlägg.

Inlägg som innehåller uppgifter om personliga eller ekonomiska förhållanden flyttar vi bort från Facebooksidan och fortsätter dialogen via telefon eller e-post.

Inlägg som strider mot lagar eller på annat sätt är olämpliga tas bort.

Detta gäller inlägg som innehåller:
• förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
• hets mot folkgrupp, sexistiska eller andra trakasserier
• våldsskildringar eller pornografi
• uppmaningar till brott
• olovlig användning av upphovsrättsligt skyddat material
• material som strider mot personuppgiftslagen
• svordomar eller obscena ord
• kommersiella budskap eller reklam
• politiska budskap


Personer på bilder som Aranäsgymnasiet tagit har fått information om att bilderna kommer att visas via Internet.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dags för besök på Europaparlamentet för Samhällsprogrammet Internationell inriktning (SA) åk 3. Spännande! Här är fullt med folk!

facebook.com

Årskurs 3 på Samhällsprogrammet - Internationell inriktning (SA) är just nu på en studieresa i Bryssel. På programmet står olika besök på historiska platser. Så långt har vi besökt följande platser.

facebook.com

I måndags startade Världens kör. Här kan du som är mellan 16-20 år träffa nya vänner genom sång, musik och kultur från världens alla hörn. Vi vill gärna bli fler. Varmt välkommen till Aranäsgymnasiets musiksal måndagar klockan 15.30-17.30. Det bjuds på fika! Hoppas att vi ses!

facebook.com

Under tisdagsförmiddagen var det kickoff för årets blivande UF-företagare från Aranäsgymnasiet och Elof Lindälvs gymnasium. På programmet stod bland annat inspiration inför det kommande UF-året.

facebook.com

Dags för kick-off för årets UF-företagare i Kungsbacka på teatern!😀👍

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Äntligen skolstart! På måndag kör vi igång ett nytt spännande läsår på Aranäsgymnasiet. Ett extra varmt välkommen säger vi till dig som är ny elev i årskurs 1. Ett stort tack på förhand för att du ger oss förtroendet att ta hand om din gymnasieutbildning. Hoppas att du ska trivas hos oss!

facebook.com

Igår fick tjejerna på Teknikcampen testa på att svetsa och att programmera robotar. Mycket spännande! Teknikcampen är ett sommarläger för tjejer med fokus på teknik. Målet är att få fler tjejer att intressera sig för tekniska yrken. Idag avslutas årets camp på Stjernbergs automation i Kungsbacka.

facebook.com

facebook.com

Vilken fantastisk skolavslutning det var i fredags. Nu väntar en härlig ledighet innan vi kör igång en ny spännande termin måndag 21 augusti. Ha en riktigt skön sommar!

facebook.com

Quiz