Top Local Places

Soulfoods Publishing

Håknäs 21, Järna, Sweden
Media/news/publishing

Description

ad

Soulfoods Publishing erbjuder böcker och digitala produktioner som öppnar nya perspektiv och förmedlar hopp, inspiration och kunskap.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

grönt är bäst

Så kul att härliga Karin Björkegren Jones gillar Kinastudien :-D Läs hennes blogg där hon bland annat berättar om hur kostförändringar blev en stor hjälp under hennes behandlingar mot bröstcancer.

facebook.com

Kris Carr: How to Live a Crazy Sexy Life - SuperSoul.tv

Se den inspirerande Kris Carr (författare till "Den galna sexiga dieten" och "Grön magi") i en alldeles färsk föreläsning hos Oprah! Här berättar hon om sin omskakande resa från att bli diagnostiserad med obotlig cancer till att idag leva ett rikt liv – med cancer.

facebook.com

Green Smoothies | Mundekulla

Lär dig allt om detox, näring och självläkning när författaren och raw food-läraren Victoria Boutenko som skrivit bästsäljaren "Grönt för livet" kommer tillbaka med sin populära Green Smoothie Retreat på Mundekulla Retreatcenter 6–12 juni i Småland igen för 5:e året! Läs mer om retreaten här:

facebook.com

Soulfoods Publishing ger bort recept-DVD på Vegoforum imorgon!

SES VI PÅ Vegoforum IMORGON? Det blir många intressanta föreläsningar, workshops och samtal. Vi säljer böckerna Kinastudien, Grönt för livet och Grön magi till mässpris, och som en extra bonus får de 50 första kunderna en recept-dvd från Raw Family :-) ABF Stockholm, Sveavägen 41 kl 10-16. Fri entré. Mer information: Vegoforum 2016 PRESSMEDDELANDE TGIM - Thank God It's Monday:

facebook.com

Vegoforum 2016

Ser mycket fram emot lördag den 5:e mars då vi ska vara med som utställare på Vegoforum 2016 på ABF Stockholm med temat "Vego var dag". Kom du också, det blir en dag med massor av inspiration och kunskap :-)

Vegoforum 2016
facebook.com

Timeline Photos

Den 6–12 juni kommer författaren och raw food-läraren Victoria Boutenko som skrivit bästsäljaren "Grönt för livet" tillbaka till vackra Mundekulla Retreatcenter i Småland igen och håller sin populära Green Smoothie Retreat. Victoria har massor av kunskap och erfarenhet av detox och hur man skapar de bästa förutsättningarna för läkning genom att ge kroppen rätt näring. Läs Helena Berggrens berättelse från tidningen Nära där hon berättar om när hon var med på Victorias retreat. Hela artikeln + mer information om retreaten hittar du här: http://www.mundekulla.se/se/retreat/green-smoothies-19785842

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht har tydligen inte informerats om köttets skadeverkningar på såväl miljö som folkhälsan. Det vill vi gärna ändra på! Vi skickar honom genast ett exemplar av boken ”Kinastudien” av professor T. Colin Campbell, baserad på världens största näringsstudie, så att han kan läsa på om vår tids största hälso- och miljöbov.

Timeline Photos
facebook.com

Smaka på Södertälje – Destination Södertälje

För dig som är i Södertälje med omnejd pågår "smaka på Södertälje" i två dagar till. Passa på att smaka på en del veganskt, glutenfritt och lokalproducerat som t ex Chrisbels glutenfria bakning och Vetegräs och Skott :-)

facebook.com

Helkväll om andningen 2016

Tipsar om en spännande temakväll på Söder i Stockholm i nästa vecka. Peter Wahlbeck är kvällens konferencier och det bjuds på veganskt tilltugg :-)

Helkväll om andningen 2016
facebook.com

Soulfoods Publishing's cover photo

Soulfoods Publishing's cover photo
facebook.com

Quiz