Top Local Places

Ica Nära Mathuset Hultsfred

Vagngatan 4, Hultsfred, Sweden
Grocery Store

Description

ad

http://www.ica.se/mathuset ICA Mathuset Hultsfred ska vara det självklara valet för den matglada konsumenten. Vi skall med hjälp av hög kvalitet, ett glatt leende och bra service ge matglädje till såväl kunder som medarbetare. Just service är en väldigt viktig sak för oss här på Mathuset, kunden är alltid i fokus.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

TÄVLING! Var med och tävla om en kickbike från Kexchoklad, värde 849:-. Svara på följande fem frågor. Ni får tre svarsalternativ på frågorna. 1. Vilket år lanserades Gott & Blandat? 1990, 1963, 1979 2. Vilket mönster kännertecknar Kexchoklad? Randigt, Rutigt, Prickigt 3. Var torrostas Nutisals nötter? Helsingborg, Västerås, Karlstad 4. Vad heter Läkerols grundare? Johan, Adolf, Lars 5. Motivera: Vilket är ditt favoritgodis? (max 20 ord) Vinnaren kommer att utses av representanter från butiken. Rätt svar och bästa motivering vinner. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår till och med fredag 4/5. Vinnaren presenteras lördagen den 5/5. Vinsten hämtas ut av vinnaren i butiken. Det går även bra att tävla i butiken, svarstalong och brevlåda finns vid Kexchokladen. Lycka till!

facebook.com

Idag mellan kl 15 och 18 står SlowCow i butiken och bjuder på deras Mind Cooler. Idag och i helgen kan ni köpa 2 burkar för 30 kronor +pant. (ord.pris 19,90:- +pant). Välkomna in och smaka.

facebook.com

VINNARE AV PROTEINPAKETET: Johanna Karlsson "Med tre små barn är träningen överskattat nog. lek hopp och skoj det ingår i min mammaroll. Men en prommenad här och där det hinner jag allt med 😆🐥🐥🐥 Gladpåsk!" Grattis och Glad Påsk! Påsen finns att hämta i butiken.

facebook.com

VINNARE AV PÅSKÄGGET: Madelene Pettersson "Jag vill vinna ägget för att ge det till min mamma. Min mamma som är min bästa vän och som alltid finns i alla lägen. I år fixar hon som vanligt påskfirande. Vi är runt 15 Pers i vår familj. Det blir så med 7 barn. Så det behövs massssssaaaaa godis! Stor familj och stort ägg 😁😍" Grattis och Glad Påsk till hela familjen. Ägget finns att hämta i butiken.

facebook.com

Öppettider i påsk: 8-21 alla dagar! Sen vill vi tipsa om vår påsksida. Där hittar du massor av inspiration för ditt påskfirande. Har du något eget tips på hur man imponerar på sina gäster? 🐇🐣 https://www.ica.se/butiker/nara/hultsfred/ica-nara-hultsfred-9582/god-mat/ Glad Påsk!

facebook.com

facebook.com

34år... Skapligt lång tid att tillbringa i Ica-Kläder :-) Vemodigt och tråkigt, men vi vill Givetvis önska Ann-Louise ett STORT Lycka Till med pensionärslivet..

facebook.com

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Till er som vill ha protein i påskägget, istället för godis. Här kommer en tävling för er. Vi tävlar ut dessa produkter från Fast och Celsius. Lämna en kommentar med ert bästa träningspass, så har ni chansen att vinna det. DENNA TÄVLING HAR EN ÅLDERSGRÄNS PÅ 18-ÅR! Vinaren presenteras på fredag kl. 18:00. Vinsten hämtas ut i butiken. Välkomna in till oss under påsk, öppet alla dagar 8-21.

facebook.com

TÄVLINGEN AVSLUTAD. Sötsugen? Tävla om ett påskägg från Haribo. Motivera varför just du ska vinna. En vinnare utses på fredag kl 15:00. Vinsten hämtas ut i butiken. Gilla och dela gärna inlägget. Lycka till! Välkomna in till oss, öppet alla dagar 8-21.

facebook.com

Mazarinensdag, tisdag 13/3! Der firar vi med ett bra pris på mazariner, 2st 4-pack för 25 kronor. Gäller endast till och med tisdag 13/3. (ord.pris 15,90 kr/st) Välkomna in, öppet alla dagar 8-21.

facebook.com

Punschrullens dag! Det firar vi med extrapris på Punschrullar från Swits. 25 kr/st, gäller endast idag. (ord.pris 29,90 kr/st) Välkomna in till oss, öppet alla dagar 8-21.

facebook.com

Nu stödjer ni Hultsfreds Scoutkår när ni köper Bingolotter och Sverigelotter hos oss. Hultsfreds Scoutkår gör unga redo för livet genom äventyr och utmaningar som får dem att växa som individer. Besök deras hemsida för mer information: http://hultsfred.scout.se/ Välkomna in till oss, öppet alla dagar 8-21.

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Det finns fortfarande kvar av vårt ekologiska och hängmörade lammkött på Ica mathuset i Hultsfred. Perfekt att bjuda släkt och vänner på i jul och till nyår!

Det finns fortfarande kvar av vårt ekologiska och hängmörade lammkött på Ica mathuset i Hultsfred. Perfekt att bjuda släkt och vänner på i jul och till nyår!
@, instagram.com

Pokémon på Ica... såatte... #pokemongo #pokemonpåica #hultsfred #såatte

Pokémon på Ica... såatte... #pokemongo #pokemonpåica #hultsfred #såatte
@, instagram.com

Sixten lär sig att panta

Sixten lär sig att panta
@, instagram.com

Quiz

NEAR Ica Nära Mathuset Hultsfred