Top Local Places

Hudiksvalls Bibliotek

Långgatan 2, Hudiksvall, Sweden
Library

Description

ad

Hudiksvalls bibliotek är en gemensam facebooksida för biblioteken i Hudiksvalls kommun. Mer information om oss finns på vår hemsida.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nu är firandet i full gång! Anna Lindqvist, förvaltningschef, har hållit invigningstal, besökarna har fått lyssna på fin musik och ätit jordgubbstårta. Just nu föreläser Jan-Olov Nyström om kvarterets historia. Dessutom finns utställningar, tipsrunda och i eftermiddag kör vi musikkryzz! Kom och fira med oss!

facebook.com

Förberedelserna pågår för fullt inför morgondagens musikkryzz. Vi har laddat vår digitala freestyle med massor av 80-talsmusik. Kom och digga och tävla med oss! Hudiksvalls bibliotek, fredag kl 15.30. Ses där! /Tezzan

facebook.com

Här kommer ett litet instick från Iggesunds bibliotek! Där har man tillsammans med biblioteksrådet och elevrådsrepresentanterna samlat inköpsförslag från elever i F-3. Böckerna är nu inköpta och står fint skyltade i en monter, för beskådning och utlåning!

facebook.com

Att börja skolan kan vara nervöst och pirrigt, men att läsa om andra i samma situation kan lugna nerverna. Våra barnbibliotekarier tipsar om de här nyinkomna böckerna!

facebook.com

Säg hej och välkommen till Hudiksvalls biblioteks efterlängtade inkast! Det installerades igår och kan nu användas för att lämna tillbaka lånat material, som böcker och filmer, när biblioteket är stängt.

facebook.com

Vad gör man på det bästa biblioteket i dina drömmar? Finns det djur där som man kan klappa och läsa för? Kanske är det mer som ett spa? Här kommer en påminnelse om att det fortfarande går att skicka in bidrag till utställningen DRÖMBIBBLAN, som har vernissage den 18 augusti!

facebook.com

1987 invigdes bibliotekets nuvarande lokaler, kom och fira de 30 åren med oss den 18 augusti! Dagens program: 10.00 Tårtkalas och vernissage för utställningen ”Framtidens bibliotek” 11.00 Jan-Olov Nyström föreläser om kvarterets historia 15.30 KRYZZ frågesport med 80-talsmusik Dessutom blir det fotoutställning och tipsrunda. Välkomna!

facebook.com

Idag läser Nallegrisen Vem är bäst? Av Stina Wirsén och minns tillbaka till vårens dramatiserade sagostund. I höst kommer det upp ännu dramatisering på biblioteket för alla barn, men mer om det senare! Vad läser ni just nu?

facebook.com

Alla barnböcker har inte ett lyckligt slut. Se bild i kommentaren hur arg och besviken den senaste låntagaren av den här boken blev över det olyckliga slutet. Vi gallrar boken och önskar den unga läsaren många framtida läsupplevelser med samma empati och engagemang.

facebook.com

Nu har vi fyllt upp med nya pocketböcker till sommarläsningen. Gör som Nallegrisen, låna och läs!

facebook.com

Pride Hudik är i full gång! Kom in och låna böcker och filmer som bland annat handlar om kärlek och om att få vara den man är.

facebook.com

Hur ser ditt drömbibliotek ut? Fundera på det och var med och skapa utställningen "Framtidens bibliotek"!

facebook.com

Quiz