Top Local Places

Bra Flyt

Sporthallsvägen, Höganäs, Sweden
Local Business

Description

ad

Simundervisning för alla, från spädbarnet till pensionären. Bra Flyt står för att kvalite går före kvantitet och därför simmar mellan 8- 10 per grupp oavsett vilken nivå ni befinner er på. I lugn miljö och liten grupp blir det en trygg och gemytlig stämning och inlärningsmiljön blir optimal.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Läs reportaget om de långa avstånden till parkerinbadet.

facebook.com

Passa på att handla presentkort på simning, vattengympa eller massage. Köp ditt presentkort nu till 2017-års priser! 1/1-2018 prishöjning på massage. Välkomna till pagaveln, mellan 15-18 idag!

facebook.com

Öppet på julskyltningssöndagen, kl 15-18 Passa på att köpa armringar till barnen. 179 kr/st Utförsäljning resterande simkläder till baby och barn, 50:-/plagget Design och loppis. Välkomna!

facebook.com

.🐇🐇🐰🎶🎶🎵🎵🎶🎶 #vattensäkertvååringmedhumor #bästajobbetvarjetillfälle #småbarnssim

facebook.com

Avslutning idag med saffranspannkaka, salmbär och grädde. Och kaffe förstås. Tack till alla som kom och firade av en härlig säsong. Nu pausar vi till vecka 2. Här kan ni läsa lite mer om Salmbär. http://www.guteinfo.com/?id=2372

facebook.com

Kom ihåg. Avslutning på måndag med saffranspannkaka och kaffe. Välkomna till Höganäs Sportcenter.

facebook.com

👏👏👍👊 Balans och bålstabilitet i vattnet. #småbarnssim #vattenkunskap #svenskalivräddningssällskapet

facebook.com

Går barnet i Megaflyt i hoppbassängen, på söndagar kl 11-13? Söndagen den 19 november är simningen flyttad till valfri tid mellan kl 13-16. Tänk på att det är klädsim. Tre fröknar på plats, och fyra banor. Detta pga vattenpolo.

facebook.com

Du vet väl att Bra Flyt AB håller instruktörsutbildningar?

facebook.com

Kom ihåg på söndag! Långärmad tröja och långa byxor med till simningen idag. Jeans rekommenderas inte. Bättre med tights eller pyjamasbyxor.

facebook.com

Vilket gäng och vilka dagar! Engagemang och bra diskussioner om; kultur-bemötande-föräldrar-vattensäkerhet-mobiltelefoner-livräddning-ansvar-empati.praktik i vattnet och avslutade med test och fulla potter!.. wow!!! Lycka till!!! #slsnyasimlärarutbildning #simskolaundersäkraförhållanden #svenskalivräddningssällskapet

facebook.com

Kom ihåg! Långärmad tröja och långa byxor med till simningen idag. Jeans rekommenderas inte. Bättre med tights eller pyjamasbyxor.

facebook.com

Quiz