Top Local Places

Norrvidinge

Bunkagårdsgatan 4, Helsingborg, Sweden
Transportation Service

Description

ad

Norrvidinge är modernt och tillförlitligt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i Skåne. Norrvidinge är modernt och tillförlitligt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige. Allt med målet att skapa hållbara värden för kunden och Norrvidinge. Detta är vår affärsidé. Vi finns över hela Skåne med god lokal förankring. Norrvidinge startade för 15 år sedan, utvecklas och är ständigt växande med kunder som uppkattar vår höga flexibilitet och våra duktiga medarbetare. Vi försöker också alltid se helheten i erbjudandet till kunden.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Norrvidinges senaste inköp. Nu kan vi utföra mindre sopning. Trevlig helg!

facebook.com

Bilden nedan är tagen av en av våra chaufförer och piggar upp vilken dag som helst. Trevlig helg på er!

facebook.com

Du har väl inte missat att vi just nu söker nya medarbetare?! Läs mer via länkarna nedan. Vi söker en transportledare & servicemekaniker. Kanske är det just dig vi söker? https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-landskrona/Norrvidinge/Transportledare/1521759 https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-landskrona/Norrvidinge/Servicemekaniker/1521748

facebook.com

Vi är ute på spännande uppdrag dagligen. Har du något projekt på gång som du behöver hjälp med? Ring oss! 0200-777 166

facebook.com

Här startar vi veckan med en bild på en av våra nytvättade bilar. Blått är flott!

facebook.com

Fredagskörning. Trevlig helg önskar vi på Norrvidinge!

facebook.com

SÖKES! Servicemekaniker Vi söker nu en arbetande förman/servicemekaniker som kan komplettera vårt befintliga team. Arbetet innefattar service, reparationer och underhåll av våra entreprenad- och anläggningsmaskiner. Placeringsort är Billeberga men det förekommer arbete både på våra anläggningar och ute i fält. Norrvidinge kommer under 2018 att genomgå en fortsatt expansiv fas och en ny verkstad i Billeberga planeras att färdigställas. I din roll som arbetande förman/servicemekaniker är dina åsikter viktiga i arbetet med att iordningställa verkstaden på bästa möjliga sätt. Erfarenhet: Vi söker dig som är mekaniker och gärna har erfarenhet av att arbeta med entreprenadmaskiner. B körkort är ett krav. Personligt: Du som person ska vara noggrann, strukturerad och ha god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och har lätt att förstå kundens behov, din känsla för service är hög då det ingår viss kundkontakt. Tjänsten är på 100% och kommer att tillsättas så snart som möjligt. Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Niclas Johansson på niclas.johansson@norrvidinge.se eller 0709399784. Vi ser fram emot din ansökan! Tagga gärna en person nedan som borde söka tjänsten.

facebook.com

God fortsättning önskar vi er alla! Här med en hälsning från en av våra vältar som arbetar med havsutsikt. Nu kickar vi igång 2018 och ser fram emot vad året har att erbjuda!

facebook.com

Gott nytt år önskar vi på Norrvidinge! På återseende under 2018!

facebook.com

Norrvidinge expanderar! Vi söker just nu en transportledare som kan komplettera vårt befintliga team. Tjänsten är baserad i Helsingborg och innefattar transportplanering samt administrativt arbete. Vi söker dig som är en ansvarsfull kommunikatör med förmåga att etablera goda relationer - intern och externt. Din förmåga att se verksamheters behov och utmaningar, arbeta strukturerat och tillhandahålla hållbara lösningar är stor. Tjänsten är på 100% och urval kommer att ske löpande. Är du eller någon du känner intresserad? Ansök genom att skicka ett mail till marcus.faltman@norrvidinge.se Tveka inte – tagga dig själv eller en vän nedan som kan vara intresserad, och ansök redan idag!

facebook.com

Vi på Norrvidinge vi passa på att önska er alla en riktigt god jul!

facebook.com

Har du mött någon blå bil idag? Hand upp! ✋🏼

facebook.com

Quiz

NEAR Norrvidinge