Top Local Places

BDS Halmstad

Kristinehedsvägen 5, Halmstad, Sweden
Accessories

Description

ad

Vi älskar bilar EU Bildelar AB har butik i Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Lerum, Halmstad och en nyöppnad butik i Haninge. Vi ingår i bilreservdelskedjan BDS.

BDS är en rikstäckande kedja av bildelsbutiker och verkstäder. Vi tar hand om alla bilar, oavsett märke och modell.


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Nu är vi pågång 👌

facebook.com

Gott nytt år önskar vi på BDS!

facebook.com

God Jul

facebook.com

Gårdagens Lucialunch blev en succé. Angusburgare, glögg, pepparkaka och en massa fina erbjudanden. Tack till alla som kom förbi😁

facebook.com

facebook.com

Årets julfest avbockad! Nu sitter vi på tåget hem efter två riktigt roliga kvällar i huvudstaden. Stort tack för allt och en glad första advent.

facebook.com

Årets vinterkampanj pågår till och med den 16 december. Här kan du läsa mer om alla våra erbjudanden https://goo.gl/iH67Nr. Välkommen!

facebook.com

facebook.com

Ja vad säger man? Uppfinningsrikt? 😂😂 Varför chansa? Vi har rätt reservdelar med rätt pris till din bil. Dessutom i toppkvalite. Välkomnen in!

facebook.com

Snart dags för att byta till vinterdäck! Har ni koll på vilket mönsterdjup som är godkänt? Om inte så är det minst: 3 mm för lätta fordon och personbilar 5 mm för tunga fordon. P.s var ute i god tid. Däckverkstäderna har väldigt långa köer när det väl är igång. D.s Trevlig helg önskar personalen på BDS Halmstad

facebook.com

Oj vilka klåpare 😜

facebook.com

Quiz

NEAR BDS Halmstad