Top Local Places

Happy M Kitchen

Vasagatan 24, Gothenburg, Sweden
Restaurant/cafe

Description

ad

Lifestyle restaurant with natural gourmet food. Välkommen till Happy M Kitchen – den nya livsstilsrestaurangen med naturlig gourmetmat, på Vasagatan 24 i Göteborg.
Vi öppnar restaurangen lördagen den 21 mars kl 17.00.  Därefter har vi öppet måndag 10.00-17.00, tisdag-fredag 10.00-sent, lördag 11.00-sent och på söndag serverar vi brunch kl 11.30-17.00.
Ring 031-131370 om du vill boka bord.
Vår Good to Go-avdelning har öppet vardagar kl 10.00-16.00.
Vi tar intryck av Kaliforniens lifestyle-restauranger och vi plockar upp influenser från Japan och Medelhavsländerna.
Mat och välbefinnande hänger ihop och vi vill inspirera så många som möjligt att äta riktigt bra på ett lustfyllt sätt. Restaurangen är hjärtat i verksamheten. Det är här vi lagar all mat – även den som hämtas i vår Good to Go-avdelning av privatpersoner, företag och organisationer.
Vi använder de bästa ingredienserna och så mycket som möjligt är ekologiskt. Menyn innehåller grönsaker i alla dess former, fisk, skaldjur, fullkorn och annat som både smakar och gör gott. Här finns noggrant utvalda eko- och naturviner, öl och andra drycker. Vi erbjuder lunch, middag, fika, snacks och kallpressade, ekologiska juicer som vi varsamt gör för hand.
Hur vore det att byta ut kanelbullarna och ostfrallorna mot något som ger istället för tar energi på jobbmötena? Välkommen till vår värld av ”guiltfree sweet treats” som är himmelska till fikat.

Vi erbjuder hela korgar med mötes- och konferensfika. Utifrån era önskemål stoppar vi i kaffe/te, kalla drycker, wraps, energibollar, chokladbrownies och annat som både smaklökarna och hjärnan uppskattar.  
Vi du göra något kul med vännerna eller kollegerna är ni välkomna till vår matlagningsbar för en specialdesignad kväll med ”demo and dine”. Eller boka någon av våra öppna matlagningsklasser om du vill bli inspirerad och få med dig nya idéer hem. Vi arrangerar också din bröllopsfest, ditt 50-årskalas eller andra tillställningar där naturlig, utsökt mat och dryck har en given plats.    
Varmt välkommen till Happy M Kitchen!
Restaurant – Lounge – Bar – Café
Vasagatan 24
Tel. 031-131370

CONTACT

Quiz

NEAR Happy M Kitchen