Top Local Places

Lindholmen event och nöjen

Anders Carlssons gata, Gothenburg, Sweden
Convention Center

Description

ad

En helt nyrenoverad lokal på Lindholmen som nu tar emot beställningar med företagsevents, middagar, bröllop, konserter m.m På Lindholmen event och nöjen erbjuder vi Dig möjligheten att få arrangera middagar, kundevent, fester, jubileum, modevisningar, releasepartyn och mycket annat i helt unika lokaler.
I Götaverkets gamla magasin finns nu en krog men fullständiga rättigheter och oändliga möjligheter där du i princip har ett nyckelfärdigt event redan från start.
Vi arrangerar även stora afterworks, oktoberfest, julbord, shower m.m.

Varmt välkomna!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

KÖKSCHEF SÖKES På HELTID Vi vet att du finns därute....Du som redan är kökschef eller känner dig redo att ta ditt nästa steg. Du älskar ordning och reda. Du älskar ett varierande arbete där du ena kvällen serverar 200 gäster en fantastisk 3-rätters middag i ett högt tempo för att dagen efter duka upp en diger buffé för 400 gäster. Du älskar att jobba oregelbundet då du bara har kvällstjänst vid events. Övrig tid jobbar du med beställning, planering och prepp. Vi är en eventlokal med höga ambitioner och där kärleken till maten är ett av våra ledord. Välkomna att söka tjänsten genom att maila vem Du är till micke@lindholmenevent.se

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Fredagen den 16 & Lördagen den 17 februari firar vi kinesisk nyår med gästspel i både kök och bar! Varmt välkomna!

facebook.com

Dags att boka lokal för årets fest, jubileum, kundträff? Välkomna till Lindholmen event och nöjen!

facebook.com

Tack för ett fantastiskt 2017 och Gott Nytt 2018!! Välkomna till oss med Ert kommande arrangemang!

facebook.com

Välkomna att fira kinesisk nyår Vi öppnar redan kl. 16:00 med asiatiska kök och spännande asiatiska drycker! Vi kommer bjuda på dans, fyrverkeri, karaeoke, musik och mycket mer! Fri entré men boka gärna bord! Kl 21:00 skjuter vi av vårt fyrverkeri och skålar in det nya året.

facebook.com

Kanske gruppfinalen?! Boka din plats redan nu!

facebook.com

Vi visar alla Sveriges matcher! Fri entré Då matchen startar kl 14:00 serverar vi dagens lunch fram till kl 15:00. Barerna är såklart öppna och vi tar emot bordsbokningar på sällskap över 10 gäster.

facebook.com

Då är vi halvvägs igenom årets julshow och vi tackar för all positiv respons. Det finns fortfarande några platser kvar lördagen den 2:e och torsdagen den 14:e december! Nu önskar vi alla våra gäster, artister och vår personal en skön 1:a advent.

facebook.com

Idag följer vi lottningen av fotbolls VM 2018. Vi kommer att sända alla Sveriges matcher ( och några till ) på storbildskärmar i sommar så nu hoppas vi på en grym grupp. Frågan är om vi önskar enklast möjliga motstånd eller en "dödens grupp"?

facebook.com

❤️ Julshow 2017 ❤️

facebook.com

Quiz

NEAR Lindholmen event och nöjen