Top Local Places

Solar Sverige AB

Gullbergs Strandgata 15, Gothenburg, Sweden
Company

Description

ad

Solar Sverige är hela Sveriges EL- och VVS-partner och ledande inom Sourcing & Services. Solar erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster, främst inom el, värme, VVS och ventilationsteknik. Vi marknadsför 215 000 produkter och säljer unika lösningar.

På Solar tror vi på styrkan i att säga ja.
Förmågan att förstå och möta våra kunders behov är grundläggande för oss och vårt koncept är att leverera mer än bara varor. På Solar inser vi att ett bra samarbete kräver förståelse. Via ett nära samarbete med kunden kan vi genom att observera, lyssna och lära få full förståelse för kundens sätt att arbeta. Solar förenar lager- och distributionslösningar med teknik och marknadsföringskompetens i ett unikt koncept.

Solar grundades i Danmark år 1919 och är idag noterat på OMX Nordiska Börsen. Huvudkontoret är beläget i Vejen, med verksamhet i sju länder i norra Europa och 3 000 anställda medarbetare. Koncernen har dotterbolag i Danmark inklusive Färöarna, Sverige, Norge, Nederländerna, Belgien, Polen och Österrike.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vår Turné Solar Öppet Hus fortsätter! Igår hade vi Öppet Hus i Karlstad och i Sköndal Stockholm. Idag har turen kommit till Uddevalla och Västerås. Välkommen! www.solar.se/öppethus

Vår Turné Solar Öppet Hus fortsätter!
Igår hade vi Öppet Hus i Karlstad och i Sköndal Stockholm.
Idag har turen kommit till Uddevalla och Västerås.
Välkommen!

www.solar.se/öppethus
facebook.com

Photos from Solar Sverige AB's post

Idag kör vi Öppethus i Solar Stockholm Västberga och Luleå. Välkommen! Imorgon går turnén vidare till Solar Stockholm Norra Station och Umeå. Se hela turnéplanen på: www.solar.se/Öppethus

Photos from Solar Sverige AB's post
facebook.com

Välkommen på Öppet hus

Imorgon drar vi ut på turné! Vi kommer att ha Öppet Hus i våra butiker och först ut är Avesta och Sundsvall. Besök din Solarbutik för att ta del av god mat och många exklusiva erbjudanden, bl a har du möjlighet att provköra nya Citroën Jumpy. Schemat hittar du på www.solar.se/öppethus

facebook.com

Butikssäljare EL

Är du på jakt efter nya utmaningar, eller känner du någon som är det? Vi rekryterar nu jag-gör-allt-för-att-våra-kunder-ska-vara-nöjda-Butikssäljare inom EL. Ansök eller tipsa dina vänner redan idag!

facebook.com

Innesäljare EL

Vill du eller någon du känner vara en del av vår klart-jag-kan-värld? Vi söker nu ojdå-nu-behöver-jag-en-ny-orderbok-igen innesäljare EL. Ansök eller tipsa dina vänner redan idag!

facebook.com

Butikssäljare EL

Är du på jakt efter nya utmaningar, eller känner du någon som är det? Vi rekryterar nu en jag-gör-allt-för-att-våra-kunder-ska-vara-nöjda-Butikssäljare inom EL. Ansök eller tipsa dina vänner redan idag!

facebook.com

Webbkoordinator

Är du vår nya Webbkoordinator?

facebook.com

Yassin har äntligen fått en mamma

Lycka kan vara att få en mamma, och en blå boll. Läs om 5-årige Yassin och vårt samarbete med SOS Barnbyar i Zanzibar!

facebook.com

Marketing & E-Business Manager

Vi söker en Marketing & E-business Manager!

facebook.com

Vaktmästaren i Roslagen

Underbar läsning, bra jobbat!

Vaktmästaren i Roslagen
facebook.com

Timeline Photos

Vi vill önska er alla en härlig sommar! Vad ska ni hitta på på semestern? :)

Timeline Photos
facebook.com

VVS-Forum

facebook.com

Quiz

NEAR Solar Sverige AB