Top Local Places

Nylöse församling

Måns Bryntessonsgatan 25, Gothenburg, Sweden
Church/religious organization

Description

ad

Nylöse församling Nylöse församling är en del av Kristi kyrka, organiserad genom Svenska kyrkan. Vi tror på en treenig Gud, som uppenbarar sig som Fader, Son och Helig Ande. Vi tror att Gud genom sitt Ord, Bibeln, vill uppenbara vem han är och vad han vill.


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nyårsbön 31/12 kl 15.00 i Utby kyrka Hans-Olof Hansson präst Ulrika Henkelman sång, piano Erik Cedergårdh oboe Lotten Zimmergren orgel, piano

facebook.com

God jul och gott nytt år!

facebook.com

Välkommen!

facebook.com

Idag har vi förberett och grejat och nu är det klart! Missa inte vår julmarknad i Utby församlingshem imorgon 25/11, kl. 11.00-14.00. Välkomna!

facebook.com

Hej! Vår kantor Lotten går vidare till nya uppdrag. Snart utlyser vi en kantorstjänst i Nylöse församling, Göteborg med inriktning barn och familj. 70% eller mer fr.o.m. februari 2018. Kontakt: Kh Per Josefsson. 0706290618

facebook.com

Välkomna på mässa med små &STORA i Utby kyrka kl. 11.00 imorgon, söndag 29/10. Spännande gudstjänst och roliga aktiviteter efter. Allt med "tillsammanstema". Åsså korv och bröd. Välkomna!

facebook.com

Goa "göbbar" på Tisdagsklubben!

facebook.com

Nu ska det bli fint!

facebook.com

Nu förbereder vi inför Tacksägelsedagen. Unga bagare idag! Lotteri och nybakade äppelkakor. Välkomna!

facebook.com

Nu förbereder vi gör fullt, spenatsoppa till lunchmusik med soppa, äppelkaka till barnrytmiken och öppet för alla och äppelchutney till Tacksägelsedagens lotteri.

facebook.com

facebook.com

Förbereder inför öppet för alla i Utby församlingshem. Vi finns här i eftermiddag, välkommen in på lite fika och umgås med oss!

facebook.com

Quiz

NEAR Nylöse församling

OrtoRehab

Gothenburg, Sweden
Health/medical/pharmaceuticals