Top Local Places

Chalmers Teknologkonsulter AB

Stena Center 1C, Gothenburg, Sweden
Business Consultant

Description

ad

Genom våra drivna och nytänkande studentkonsulter förmedlar vi service och kvalificerade konsulttjänster mot näringsliv och offentlig sektor.  Hos oss arbetar närmre åttio studenter som konsulter sysselsatta i projekt inom fem kompetensområden; Bygg & Arkitektur, Informationsteknik, IT-Management, Teknik & Design samt Verksamhetsutveckling. Våra konsulter representerar kompetenser från majoriteten av Chalmers utbildningsprogram och en handfull utbildningar vid Göteborgs universitet. Med detta erbjuder vi kvalificerade konsulttjänster mot näringsliv och offentlig sektor.


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Lär känna Chalmers Teknologkonsulter och våra medarbetare imorgon på I-dagen. På torsdag ställer vi ut på säsongens första arbetsmarknadsmässa hos institutionen för Industriell Ekonomi. Det kommer bjudas på godis, ett utmanande case och gott sällskap. Vi ses på torsdag!

Timeline Photos
facebook.com

Chalmers Teknologkonsulter AB's cover photo

Chalmers Teknologkonsulter AB's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

WBS, budget, struktur och planering... under veckan har vi övat och blivit bättre. Vi har tagit del av en vidareutbildning i projektledarskap med vår samarbetspartner Vinngroup AB. Att leverera god service och kvalitet är viktigt för oss, därför utbildas vi regelbundet, för att kunna fortsätta att bli bättre på det vi gör och för att utvecklas både personligt och professionellt.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Det finns fortfarande tid kvar att söka det där extrajobbet som kommer att kick-starta din karriär. Är du driven och entusiastisk? Då vill vi ha med dig i vårt kompetenta konsultteam. Läs mer om jobbet på hemsidan: www.ctk.se och skicka CV och personligt brev till work@ctk.se senast den 8/11. Vi vill också passa på och tacka alla er som kommit fram och hälsat och druckit kaffe med oss under veckan och er som besökte vår AW.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Ni vet väl att en AW kan leda till drömjobbet? Det är sen gammalt. På CTK håller vi kontoret öppet från 17.30 och ställer till med After Work. Ta med din vänner och studiekamrater och kom förbi. Vi bjuder på öl, snacks och trevligt sällskap. Passa på att utmana våra konsulter i Beer-Pong, snacka rekrytering och känn av stämningen på kontoret. Från kl. 19.00 kör vi även igång Hackathon för de som vill. Kolla in eventet här: https://www.facebook.com/events/355181938157563/ Så vad gör du ikväll? Välkomna!

Timeline Photos
facebook.com

Det börjar med en kopp kaffe och slutar med drömjobbet… Under veckan är vi på plats runt om på Chalmers och bjuder på kaffe och prata rekrytering. Kom förbi, ta en kaffe, prata jobb och hör hur du kan kick-starta din karriär med oss. Vi ses, och ha en fin vecka önskar vi från kontoret!

Det börjar med en kopp kaffe och slutar med drömjobbet…
Under veckan är vi på plats runt om på Chalmers och bjuder på kaffe och prata rekrytering. Kom förbi, ta en kaffe, prata jobb och hör hur du kan kick-starta din karriär med oss. 

Vi ses, och ha en fin vecka önskar vi från kontoret!
facebook.com

Timeline Photos

Ni missar väl inte att vi söker konsulter från utbildningarna under våra kompetensområden för Bygg & Arkitektur och IT? Ta chansen att arbeta med framtidens främsta medarbetare entreprenörer och ledare. Det perfekta extrajobbet för dig som vill omsätta dina kunskaper till praktisk erfarenhet redan under studietiden. Läs mer om oss och jobben på hemsidan: https://ctk.se/

Timeline Photos
facebook.com

After Work & Hackathon

After Work & Hackathon
facebook.com

Timeline Photos

Visst låter det kul med programmering, applikations -och webbutveckling? Eller föredrar du kanske byggkonstruktion, energieffektivisering eller arkitektur? Oavsett så finns det ett jobb för dig på CTK! Vi rekryterar nu studenter från utbildningarna under våra kompetensområden för Bygg & Arkitektur och IT. Vi söker drivna och engagerade studenter till vårt konsultteam. Vi erbjuder dig möjligheten att skapa ett brett kontaktnät och chansen att omsätta dina teoretiska kunskaper till praktisk erfarenhet. Visst låter det spännande? Läs mer om respektive tjänst på hemsidan och ansök senast den 8/11 till work@ctk.se B&A: https://ctk.se/news_item/vi-soker-studenter-inom-bygg-arkitektur/ IT: https://ctk.se/news_item/rekrytering-studenter/

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Idag träffar ni oss på campus, och med oss är vår samarbetspartner Volvo! Kom förbi och tävla, ät godis eller bara säg hej till våra representanter. Vi har dessutom hört det ryktas på kontoret att CTK inom kort kommer att rekrytera nya chalmerister till flera konsulttjänster... Så passa på att ställa alla era frågor och få lite tips från våra konsulter. Ni hittar oss i kårhuset fram tills kl. 15.00

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi satsar på utbildning. Utbildning som förmedlar kunskap och engagemang. Vi tror på att lära av varandra, men också på kunskap utifrån. Vi lär oss sälj, kundrelationer, projektledning, projektprocesser och ledarskap. Utbildning ska vara en naturlig del av en anställning på CTK, därför inleds samtliga anställningar med utbildning, och vi vidareutbildas kontinuerligt under anställningstiden. Våra konsulter är kunniga och drivna. De ska förmedla kompetens och service och de ska få ut så mycket som möjligt av sin anställning. Därför satsar Chalmers Teknologkonsulter på utbildning, och därför har alla våra anställda under helgen utbildats i ledarskap genom ett samarbete med Great Leaders.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Häng med Volvo och Chalmers Teknologkonsulter! På tisdag tar CTK tillsammans med Volvo över kårhuset och du har chansen att bryta av från studierna för att tävla i vår monter, lära känna CTK och Volvo group ännu bättre. Tisdag 18 oktober 11-15 i kårhuset. Vi ses där!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Chalmers Teknologkonsulter AB