Top Local Places

Hamnpuben

Hamnplan, Byxelkrok, Sweden
Port
advertisement

Description

ad

Hamnpuben din plats i Kroken

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dags att börja packa! ✈️

facebook.com

På onsdag bär det av för hamnpubens charter-tema. Det är hög tid att leta upp solhatt, Hawaii-skjorta och allt annat som behövs för en lyckad semester. Ladda upp med ett soligt humör så tar vi med dig på en oförglömlig resa.

facebook.com

facebook.com

Hoppas ni har börjat att värma upp för imorgon smäller det ⚽️🏓🏐🏈🏌

facebook.com

Är du en riktig hurtbulle? Eller identifierar du dig mer som en soffpotatis? Oavsett vad du har för aktivitetsnivå så är du välkommen till hamnpubens sport-kväll på onsdag. Det kommer finnas möjlighet att hålla igång hela kvällen och dessutom erbjuds vätska av olika slag. Allt för att du ska prestera på topp hela kvällen. Klara, färdiga, gå!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Ni har väl inte missat vår nya fördrink sparkling blue? Gjord på gin, fläderlikör och blue Platino. Blue platino är ett blått mousserande vin med smak av fläder. Väldigt fräscht och somrigt!

facebook.com

På onsdag är hatten huvudsaken 🎉 Dela gärna. Vi ses

facebook.com

Sombrero, plommonstop, cowboyhatt eller kanske en basker? Alternativen är oändliga, men huvudsaken är att du har något på huvudet. På onsdag den 28de juni anordnar Hamnpuben en fest med temat hattar. Så leta fram din lämpligaste huvudbonad och ladda upp för en toppenkväll med bra priser och härlig stämning. Hatten av!

facebook.com

Bara för att midsommarafton är över är inte festen slut! På hamnpuben är hela sommaren fullspäckad med festligheter. Missas på egen risk 🎉

facebook.com

Recommended Before and After transformation