Top Local Places

Saras Hundfritids

Pilgatan 15, Stockholm, Sweden
Dog Walker

Description

ad

www.sarashundfritids.se
Registrerad för F-skatt
Tryck på OM för att läsa mer! :)
Här har ni ett av Stockholms mysigaste och gladaste hunddagis !!  

Vi anpassar dagarna efter våra hundar utan stress. Långa och mysiga promenader varieras med rastgårdsbus och hjärngympa!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

🎃HALLOWEENTÄVLING🎃 Fota din hund med halloweentema och tagga #sarashundhalloween på instagram eller kommentera med din bild här nedanför. Tävlingen avgörs fredag 3/11, vinnaren får en fin goodiebag. Vinsten hämtas på något av våra dagis.

facebook.com

Triss i fluff ❤🍁

facebook.com

❤❤

facebook.com

Förra veckan fick Jungman lite borstning på dagis 😍

facebook.com

❤❤

facebook.com

Bedårande vovvisar från dagis 😍

facebook.com

Idag var det min sista dag på Saras Hundfritids, jag började jobba här straxt efter att dagiset Baltzar startade förra året och jag har älskar varenda sekund tillsammans med era hundar. 💖 Nu dök en ny möjlighet upp som jag bara måste ta, men det gör ont i hjärtat och känns i själen. Jag trodde ärligt talat inte att man kunde älska någon annans hund så mycket som jag älskar era! De har lämnar avtryck på mitt hjärta och att ha spenderat 9h om dagen, 5 dagar i veckan med dessa fyrfotade galningar har varit helt fantastiskt. Jag har gråtit massa denna vecka men jag kommer självfallet att hälsa på, skulle inte klara det annars. Jag vill tacka alla er fantastiska hundägare för denna tid, ni är helt underbara och det har varit en fröjd att träffa er morgon och kväll, hunnit säga hejdå till en del av er, men definitivt sagt ordentligt hejdå i form av massa gos till de fyrbenta 💓 - Era fantastiska hundar: lova att pussa på dom från mig varje dag! Även ett stort tack till mina älskade kollegor som blivit mina goda vänner. ❤️ Kram till er alla och ha en underbar höst och ett fortsatt trevligt år! Era hundar kan inte ha det bättre än på detta dagis -- det kan jag med stor glädje säga. Tack. ❤️ Varm kram/ @emmysusanne

facebook.com

Trevlig Helg 😍😘

facebook.com

Freeeedag 😃😘😃😘

facebook.com

Slagga upp&ner - det är liiiivet 😘

facebook.com

Rastgårdsbus 😍

facebook.com

Mysigt värre 🌞❤

facebook.com

Quiz

NEAR Saras Hundfritids

Paxton Executive AB

Stockholm, Sweden
Consulting/business services

Luminatica

Stockholm, Sweden
Health/medical/pharmaceuticals