Top Local Places

Magnus Marine Mora

Solbergsvägen 45, Bromma, Sweden
Sports & Recreation

Description

ad

Återförsäljare för TAHE marine Kajaker & SUP  TRAPPER Kanoter och ROW träningsroddbåtar.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Gladaste midsommarpaddlingar på er alla!!! Se några olika flytetyg 16e juli vid båthusvägen i Nusnäs!!! Vill du finansiera roddbåt från ROW så hjälper vi dig!!!!

facebook.com

facebook.com

Rört om lite i vattnet nu.... men nej, ingen vithaj vid kajakdagarna i Mora!!! Ge ett tecken om du är intresserad av 5e campen 2017!!!:)

facebook.com

Gott nytt alla vattendjur!!!! Hoppas vattnet blir miiiinst 17 grader maj-augusti!!! Och att vi får till vår 5e kajakdagarna i Mora!!!!:)

facebook.com

Årstiderna börjar gå in i varann...... är det höstrusk eller vinterslask??? Gissar att sommaren redan är lite efterlängtad eftersom det kommit in fler förfrågningar nu redan än det var anmälda i somras..... Vi låter dock Tomten få göra sitt först så ska vi samla julgrötskrafterna och sedan sikta på ett "För 5e gången i Mora!!!"-läger. Håll ögonen öppna!!!! Har ni kul höst/(vinter?)-paddlingsbilder så är ni välkomna att sätta in dem!! /Magnus

facebook.com

Timeline Photos

Se några modeller och provpaddla i Mora nu till helgen!!! Nostalgibåtdagarna både lördag och söndag!!! Dock är kajakerna toppmoderna!!! 10%på nybeställning, 20% på lager i fabrik och minst 30% på kvarvarande lager som visas!!! De skall bort under helgen!!! Välkomna till en fin helg! Magnus Ps friluftsfrämjandet visar och informerar om sin verksamhet!!!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Wind såld till Pia i oxberg!!! Näste paddlare som behöver ett riktigt vasst skepp mot ny kurs är välkommen!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Magnus Marine Mora's post

Säljes nu!!! Kan tas till Sthlm på Måndag! Reval o wind 14500 Ink kapell. Seaspirit 15500. Alla priser ca 3-4000 lägre än ordinarie! Avrunda uppåt o få paddel o flytväst för endast 500, ord ca 2500!! Alla är opaddlade!

Photos from Magnus  Marine Mora's post
facebook.com

Timeline Photos

Vi måste tyvärr meddela att vi idag trycker på "Nödstopp" för Kajakdagarna i Mora. Det är ett för lågt antal deltagare i dags dato och vi kan inte bära kostnaderna för alla inblandade ledare som vi samtidigt måste ge en chans att boka om sina planer. Vi är mycket ledsna över detta men vi gissar helt enkelt att vi lagt det på en för dålig helg, nämligen helgen efter midsommar. Många firar midsommar, sedan jobbar två veckor till inför semestern med alla planer kring det. Vi lägger SJÄLVKLART ej ned "Kajakdagarna i Mora" utan får ta sikte på ett "5-gångers" jubileum nästa sommar, då vi nu med lärdomen speglat från föregående år, inte lägger dessa dagar tidigare än ca 25 juli. Vi hoppas och tror att detta är den enskilt största orsaken till det låga intresset då vi tycker att campen i sig är något alla varit nöjda med och vill fortsätta besöka. Hoppas ni får en fantastisk paddelsommar och många ser vi givetvis ändå! Magnus Anders/Friluftsfrämjandet

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi lagar om!!!!!! Vi ändrar lite i vår kajakcamp!! Kajakdagarna i Mora ändrar vi såsom följer; Samma helg, men samling fredag kväll!!! Kursstart lördag efter gemensam frukost! Vi sänker priset från 1950 till 1500 på grund av en förre dag o mindre ledarkostnader! Skynda Dock att anmäla intresse!!!! Vi behöver vara ca 20 deltagare. Det blir mycket tid Med Mark och ni kan examinera i paddelpasset grön eller blå! Ni kan även ev köpa mer privat tid med Mark! Fånga en kanonstart på din paddelsomnar med oss! Se länk till Friluftsfrämjandet nedan! :)

Timeline Photos
facebook.com

1 maj!! Vi har nu en vecka på oss Att boka in Mark Tozer till våra Kajakdagar i Mora! Skynda er att boka! Skulle DITT intresse vara större om det enbart låg på helgen, dvs kursmoment på lördag och söndag med möjlighet att på söndag byta kurs mot examination i paddelpasset nivå grön eller gul? I så fall kommer vi köra start fredag EM/kväll för de som kommer långväga ifrån, och sedan kursstart kl 8.30 lördag. All mat ingår, liksom ledarna på klasserna samt tältplats i våra eller eget tält. Kan bli tid för privatlektioner med mark 1-3 pers grupp. Se nedan annons Friluftsfrämjandet. Maila 3xmagnus@gmail.com

facebook.com

Kajakdagar i Mora 2016

http://friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/hitta-aventyr/paddling/kajak/kajakdagar-i-mora-2016/ Skynda er att anmäla er nu! Priset är 1750 och det är sista veckan för att bibehålla de ledarna vi nu bokat. 6 anmälda hittills och når vi 12 på lördag har vi en bas att stå på. Se mer info på länken och all historia + bilder här på FB. Välkomna till fina dagar!

facebook.com

Quiz

NEAR Magnus Marine Mora