Top Local Places

L'Escaleta Espai de Criança

c/ Ramon Llull 130, Terrassa, Spain
Education

Description

ad

Espai de joc i criança per a nens i nenes de 1 a 6 anys.
Associació familiar sense ànim de lucre L'Escaleta som una associació familiar sense ànim de lucre que ens autodefinim com un grup de criança compartida.
Ens reunim amb l'objectiu de crear una petita comunitat d'aprenentatge de la qual ens enriquim petits i grans, acompanyant als nostres fills i filles en el seu desenvolupament i compartint les vivències i experiències que se'n deriven.
L'Escaleta neix de la iniciativa d'un grup de famílies que sentiem la necessitat de trobar-nos per compartir la criança dels nostres fills i oferir-lis un espai de joc adequat a les seves necessitats. Vam començar a reunir-nos una tarda a la setmana al que antigament era l'espai del projecte d'educació viva Mar de Peixos.  Actualment ens reunim a diari en aquest mateix espai que hem anat transformant i creant amb molta il·lusió.
Acollim a famílies amb infants amb edats entre 2 i 6 anys, que compartim uns fonaments educatius bàsics, com el respecte pel moviment i joc espontani, el respecte per les emocions que els nens experimentin i l'espai que necessitin per experimentar-les, i la possibilitat de que cada criatura pugui crèixer i desenvolupar-se al seu ritme, afavorint la satisfacció de les necessitats bàsiques de vinculació, seguretat i autonomia, en un espai segur i contingut pels adults.

A l'Escaleta cada infant és acompanyat a diari per la seva mare o el seu pare (o adult responsable del seu acompanyament). Compartim uns límits i normes bàsiques de convivència que són iguals per a tots dins l'espai, però respectem la manera pròpia i única de cada familia alhora d'acompanyar els seus fills, fet que genera una experiència enriquidora ja que tots podem aprendre els uns dels altres.

Quiz