Top Local Places

Lemon Radio

, Sants, Spain
Media/news/publishing

Description

ad

LEMON RADIO EN DIRECTE-> DILLUNS DE 7 A 9 DEL VESPRE
A ONA DE SANTS.94.6 FM o www.onadesants.cat L'1 de Novembre de 2006 va néixer l'emissora web Lemon Radio desprès d'haver acomiadat la seva antecessora, Radio Ghetto, el maig d'aquell mateix any. Lemon Radio es va posar al capdavant d'un projecte ambiciós on el més important era escoltar les cançons que demanaves al bloc http://www.lemon-radio.blogspot.com/.

Es feien emissions de 20 minuts o 1 hora amb la mescla de cançons de tots els gèneres musicals. Amb Daniel Testar com a locutor, el dia 10 de gener de 2010, Lemon Radio va començar a fer les emissions en directe (diumenge de 10h a 12h del vespre).

L'aparició de les xarxes socials ha fet que Lemon Radio tingui un bon nombre de seguidors que esperen escoltar la música que volen, sense interrupcions i amb unes mescles diferents a les habituals a les ràdios.

Des de l'1 de novembre de 2011, i per celebrar el 5è aniversari de l'emissora, van començar les emissions FM a través d'Ona de Sants-Montjuïc, al 94.6 de la FM i també a http://www.onadesants.cat. En directe.

A partir d'octubre de 2012, el programa "lemon radio" es converteix en un magazine musical amb seccions de novetats, concerts, música en català i concursos en directe durant dues hores el DILLUNS (de 19h a 21h).

Quiz

NEAR Lemon Radio