Top Local Places

Imaga studio

Cankarjev trg 1, Zagorje ob Savi, Slovenia
Skin Care Service
advertisement

Description

ad

Masažno pedikerski studio Masažno pedikerski salon na Cankarjevem trgu v Zagorju ob Savi. V Imago studiu bomo poskrbeli, da s PEDIKURO dosežete lahkoten korak, z MASAŽO pa lahkotnost gibanja in počutja.

Sem Mojca, vaša pedikerka in maserka. Znanje sem pridobivala na srednji kozmetični šoli v Ljubljani, dopolnjevala in nadgrajevala pa sem ga z udeležbo in aktivnim sodelovanjem na številnih dodatnih izobraževanjih in seminarjih.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

NOVO v Imaga Studiu! :)🔝 Nudimo vam terapevtsko masažo hrbta, s katero lajšamo bolečine v ledvenem delu, otrdelost in napetost v vratu in ramenskem obroču, kot posledice poškodb, operacij in bolezni. Vse te indikacije, s katerimi se srečujemo dnevno, lahko s strokovnimi prijemi masaže olajšamo ali celo odstranimo. 🤗 Naročite se na prosti termin na 041 976 747 ali na narocanje@imaga-studio.si in pomagajte svoji hrbtenici do boljšega počutja. :) Terapevtska masaža hrbta zmanjšuje posledice stresa ter odpravlja in lajša kronične težave hrbta (vratni, prsni in ledveni del). Terapevtska masaža hrbta (TMH) je natančna globinska masaža, ki se osredotoča na sproščanje in mehčanje mišic hrbta in njihovih narastišč. Terapevtska masaža hrbta pospeši prekrvavitev in sprosti velike hrbtne mišice. Povečana prekrvavljenost tkiva tudi omogoča medvretenčnim diskom, da dobijo dovolj hrane predvsem v zrelih letih, ko so že lahko prisotne izrazite degenerativne spremembe hrbtenice (izrastki-osteofiti, obraba hrustanca, kalcinacije, zožitve medvretenčnih lin, posedanje vretenc ipd.).

facebook.com

facebook.com

Praznični december je prijazen in vznemirljiv mesec. :) Za presenečenje, lahkoten korak in sproščeno počutje svojih najdražjih poskrbite z darilnimi boni Imaga studio. ;) Podarite svojim bližnjim pedikuro ali kakšno od številnih masaž! Oglejte si ponudbo na http://imaga-studio.si/. :) Pokličite nas na 041 976 747, pišite na narocanje@imaga-studio.si ali pa nas kontaktirajte preko FB strani Imaga studio. :) Želimo vam in vašim bližnjim vesel, sproščen in prazničen december!

facebook.com

Ne pozabite! Septembrski popust samo še do konca tedna... ;)

facebook.com

Brez stresa in živčnosti v novo šolsko/vrtčevsko leto 😉

facebook.com

Začetek šolskega/vrtčevskega leta je vedno stresen in naporen... Za manj stresne in naporne prve šolske dni, do konca meseca septembra v Imaga studiu nudimo 10% popust na VSE MASAŽE vsem staršem, dedkom, babicam, tetam, stricem.... Vsem, ki ste na kakršenkoli način povezani s šolo (tudi če se samo peljete mimo ;) ). Pričakujemo Vas v Imaga studiu! :)

facebook.com

Pred odhodom na morje poskrbite za svoja stopala! V Imaga studiu vam nudimo poletno pedikuro, urejena stopala in nalakirani nohti v sijočih barvah! ;) Ne pozabite tudi na darilne bone! Za naročila in dogovore smo vam na voljo na tel. št. 041 976 747 ali na narocanje@imaga-studio.si :)

facebook.com

Ta teden vam Imaga studio podarja brezplačni bon za masažo! :) Med vsemi, ki boste všečkali našo FaceBook stran Imaga studio in delili to objavo do petka (9. junija), bomo izžrebali srečneža, ki bo prejel darilni bon za 30 minutno klasično švedsko masažo (delna masaža hrbta/rok/nog). :) Pridite in si privoščite razvajanje v Imaga studiu! :)

facebook.com

POSEBNA PONUDBA! Za vse tekače in rekreativce, ki ste se oz. se boste v mesecu maju udeležili kakršnekoli tekaške oz. športne prireditve, vam v Imaga studiu nudimo 10% POPUST na regeneracijsko masažo! :) Akcija velja do konca meseca maja! :) (kot dokaz da ste se prireditve udeležili, prinesite prijavnico, majico, štartno številko,...)

facebook.com

Topli in sončni dnevi so počasi tu in hkrati priložnost za rekreacijo na prostem. :) Ste pomislili, da bi vam za doseganje boljših rezultatov pri vaših dejavnostih koristila tudi športna masaža? Pripravljalna ali regeneracijska masaža, oboje vam nudimo v Imaga studiu! :) Preverite na spodnji povezavi!

facebook.com

facebook.com

facebook.com