Top Local Places

Občina Trzin

Mengeška 22, Trzin, Slovenia
Community Organization

Description

ad

Trzin je kraj prijaznih ljudi. Uradna FB stran vas bo obveščala o dogodkih in aktivnostih, ki jih izvaja Občina Trzin ali se v Občini Trzin dogajajo.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Športne igre Trzin!

facebook.com

Vabljeni!

facebook.com

O Naši občini v DELU... http://www.delo.si/prosti-cas/potovanja/v-rojstni-kraj-znamenitega-zupana-ivana-hribarja.html

facebook.com

Kako fit je mesto? Akcija 5-tedenskega preoblikovanja poteka v okviru tradicionalne Bodifitove raziskave "Kako fit je mesto?", letos že šesto leto zapored. Cilj raziskave je promocija športa in rekreacije v različnih mestih po Sloveniji. Prav zaradi tega smo pripravili projekt, ki je namenjen približanju športa in rekreacije predvsem neaktivni populaciji. V okviru projekta smo želeli dokazati, da lahko aktivni in neaktivni vseh generacij, moški in ženske, v sorazmerno kratkem času naredijo opazno spremembo v svojem počutju in zdravju (v obdobju 5 tednov). www.fit-mesto.si #BODIFIT #mywayoflife #fitmesto

facebook.com

Sofinanciranje vozovnic za dijake in študente: http://www.trzin.si//assets/obvestila/vozovnice.pdf

facebook.com

Nov lokal v Trzinu.

facebook.com

Vabljeni na mednarodni literarni večer v sodelovanju s SC PEN, v četrtek, 11. maja 2017, ob 19.00 uri v dvorani Marjance Ručigaj. Gostje bodo: Cilier Ilhan, Turčija; Veera Tyhlia, Finska in Erick Ondrejička, Slovaška. Prireditev bo tradicionalno povezoval in moderiral Anton Peršak. Vabljeni!

facebook.com

Trzin je zdrava Občina!!!! http://www.zurnal24.si/v-kako-zdravi-obcini-zivite-clanek-289203

facebook.com

V občini Trzin smo obeležili dan zemlje z zasaditvijo Lipe. Župan Peter Ložar je otrokom povedal, da mora biti posajenih čim več dreves, ker je potem zrak bolj čist. Otroci so lepo zapeli da se bo Lipa dobro poočutila in hitro rastla. Vse najboljše Dan Zemlje!!!

facebook.com

Občina Trzin in arhitekt PETER OGORELEC vabita na razstavo maket in predstavitev knjige, ki bo v torek, 11. aprila 2017, ob 18.00 uri, v Centru Ivana Hribarja v Trzinu.

facebook.com

Vabljeni na čistilno akcijo, ki bo to soboto 1.4.2017.

facebook.com

Zapora državne ceste, pri križiššču Trzin - Mlake, od dne 31.3. dalje!! Zainteresirano javnost obveščamo, da je Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo iz Ljubljane izdala dovoljenje za delno zaporo državne ceste št. 37168-170/2017-MH z dne 23. 3. 2017 za štiripasovnico G2-104/0295 Trzin-Ljubljana (Črnuče) zaradi ureditve križišča Trzin-Mlake od dne 27. 3. 2017 do dne 26. 4. 2017. Vse udeležence v prometu naprošamo za strpnost in upoštevanje začasne prometne signalizacije.

facebook.com

Quiz

BLIZU Občina Trzin

Arkadena

Trzin, Slovenia
Broadcasting & Media Production Company