Top Local Places

ZoboEstetika, estetsko zobozdravstvo in ortodontija, doo

Gubčeva cesta 41a, Trebnje, Slovenia
Dentist & Dental Office

Description

ad

Tradicijo vrhunskega zobozdravstva nadgrajujemo z ortodontskimi in drugimi zobozdravstvenimi storitvami. Nadaljujemo tradicijo vrhunskega zobozdravstva, ki smo ga vpeljali v zobni ambulanti Karmen Verhovec, dr. dent. med. Splošno zobozdravstvo nadgrajujemo z ortodontskimi in drugimi zobozdravstvenimi storitvami.

Veliko pozornost posvečamo prijaznemu odnosu do pacientov. Z osebnim pristopom in komunikacijo pomagamo tistim, ki čutijo strah ali zaskrbljenost. Posebej se posvetimo tudi pacientom, ki želijo zdravljenje brez bolečin.

Visoko strokovno delo temelji na stalnem izobraževanju naših zaposlenih doma in v tujini. Sodobna oprema ter prijazni in natančni zobozdravniki zagotavljajo kakovostne zobozdravstvene storitve, ki jih nudimo po konkurenčnih cenah in v okviru koncesijskih storitev.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Danes v čakalnici mati reče: "Fant gre v ambulanto sam, prosim, pokličite me le, ko se boste z njim dogovarjali glede naslednjega termina. Nočem, da manjka v šoli,..." Fant stopi v ambulanto, mirno sede na stol in reče: "Tisto, kar je prej rekla moja mami, nič ne upoštevajte,..." 😂😂😂

facebook.com

Nature is an Artist,...

facebook.com

Avtomatska zobna ščetka Amabrush zobe očisti v zgolj desetih sekundah. Vse kar mora uporabnik storiti je, da jo vstavi v usta, pritisne gumb ter počaka nekaj trenutkov. Uaaauuuuu... (Več na: http://zoboestetika.si/2017/09/avtomatska-zobna-scetka/)

facebook.com

Odličen razlog za odstranitev piercinga je bila sanacija odlomljenega zoba. PREJ IN POTEM 😂

facebook.com

"Zajček" po petih letih dobil lep nasmeh in mir

facebook.com

Darila za katera vam bodo hvaležni... Ne veste kaj kupiti? Podarite koristno darilo. Podarite lep nasmeh - nasmeh, za katerega vam bo hvaležen/hvaležna vsakič, ko se pogleda v ogledalo ali ugrizne v trdo jabolko. Podarite darilni bon ZoboEstetike. http://zoboestetika.si/darilni-boni/

facebook.com

7 let za ortodonta | Tujim plačajo, domačim ne

facebook.com

Želja po fiksnem ortodontskem aparatu je pred začetkom zdravljenja običajno izjemno velika, vendar se težko primerja z željo po snetju "tirnic" z zob,... Zato sta nasmeh in sreča takoj po snetju toliko večja. Hvala za zaupanje!

facebook.com

NOVO v ZoboEstetiki: Vrhunska zobna protetika v času enega obiska Zagnali smo sistem Sirona Cerec, ki predstavlja najvišjo tehnologijo na področju zobozdravstva (več na http://zoboestetika.si/protetika-sirona-cerec/) AKCIJA: V času uvajanja, do 15. 6. 2017, nudimo do 31 % POPUST na izdelavo zobne protetike - polnokeramične solo prevleke (zobne krone), inlay-e in onlay-e. (več na http://zoboestetika.si/akcije/)

facebook.com

Gospa, ki je končno ugotovila kateri zob jo boli, nam je po SMS-u želela sporočiti, da ne gre za "štirico", pač pa "petico".... Program za pisanje besedila včasih na podlagi prvih nekaj vtipkanih črk kar sam ponudi najbolj ustrezno besedo in tako nam je v naglici poslala sporočilo: [ Mislila sem, da je "štirikolesnik", zdaj pa vem, da je v resnici "pečica". Prosim za novo obvestilo zobozdravniku, saj smo že dogovorjeni za ekstrakcijo zoba....].

facebook.com

Michigan puppy gets braces from 'doggy dentist' It’s not only teenagers that have to wear braces,.... “Once his adult teeth started coming out, we noticed they were coming in wrong and he was unable to close his mouth fully,” said his owner Molly Moore. “He wasn’t playing with his toys and he was losing weight. It was very worrying for me, and we needed to do something for him to be pain free and live a happy puppy life,” she explained.

facebook.com

teeth in nature before | during orthodontist work

facebook.com

Quiz

BLIZU ZoboEstetika, estetsko zobozdravstvo in ortodontija, doo