Top Local Places

VARME - Skandinavska ogrevalna tehnika

Na postajo 45, Velike Lasce, Slovenia
Heating, Ventilating & Air Conditioning Service

Description

ad

Skandinavska ogrevalna tehnika Pri Varme s strankami sodelujemo že pri zasnovi sistemov, saj se zavedamo težav, do katerih lahko pride med gradnjo. S svojimi izkušnjami potem tudi med vgradnjo sistemov svetujemo, da bi imeli kupci kar najboljšo uporabniško izkušnjo z našimi sistemi.

Zastopamo vrhunske skandinavske ogrevalne sisteme, kot so toplotne črpalke,kamini, talno ogrevanje in sončne sisteme. Na podlagi naših izkušenj in izkušenj naših strokovnih sodelavcev pomagamo pri optimalnih rešitvah tako v novogradnjah kot pri obnovah, V vseh primerih vgrajujemo striktno materiale boljše kvalitete z jamstvom.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Pridobite nepovratna sredstva Eko Sklada za vgradnjo prezračevalne naprave z vračanjem toplote Flexit. Pri izpolnjevanju vloge vam bomo z veseljem pomagali.

facebook.com

facebook.com

Suhomontažni sistemi talnega ogrevanja Thermotech. Na izdelani sistem se položi filc in takoj nato parket. Prednost hitrejše dokončanje obnove ali gradnje...

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Dela se talno ogrevanje...

facebook.com

Delovno...

facebook.com

Tudi koledarsko poletje je že tu! Najhitrejšim 20tim SHARE + LIKE prstom smo pripravili lepo darilo iz kolekcije Jobman summer 2017.

facebook.com

Danes je delovna sobota... včasih roki preganjajo...

facebook.com

facebook.com

Preverite novo serijo kaminov Lotus - Jubilee 25

facebook.com

Quiz