Top Local Places

Športno društvo Pljusk

Cesta Tončke Čeč 2a, Trbovlje, Slovenia
Sports Club
advertisement

Description

ad

Poletni plavalni tečaji za otroke od 4 do 8 leta.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Če bi koga zanimalo...

facebook.com

Želimo vam zdravo, razigrano, kreativno in izpolnjujoče leto! Ne pozabite, da je treba poleg duha vendno skrbeti tudi za telo, zato naj bo leto 2018 prežeto z rekreacijo🤣! Naša novoletna želja pa je, da bi se v velikem številu srečali na poletnem Pljuskanju!

facebook.com

Z letošnjim Pljuskanjem smo več kot zadovoljni. Z dveh terminih se je zvrstilo več kot 40 otrok, ki so zadovoljni odhajali poletnim dogodivščinam naproti. Sedaj si lahko tudi plavalni učitelji privoščimo nekaj oddiha :-). Glede morebitnega termina v avgustu pa vas še obvestimo. Lepo dopustujte in hvala za zaupanje!

facebook.com

Ta teden so pogoji za Pljuskanje res idealni! Otroci in ucitelji uzivamo o nabiranju novega plavalnega znanja in se imamo super! Naj traja 😀!

facebook.com

Prejšnji teden smo bolj slabo Pljuskali, zato si v tem tednu želimo stabilno vreme, da bomo lahko "trenirali". Držimo pesti!

facebook.com

Ne pomnimo, kdaj je bilo na Pluskanju tako zelo živahno! Prva skupina 20 otrok končje s tečajem, danes pa se nam je pridružilo 12 novih nadebudnežev, ki bodo z nami naslednjih 14 dni :-)! Juhuhu in Pljusk!

facebook.com

S prvo skupino tečajnikov super napredujemo in se počasi že pripravljamo, da bomo pokazali kaj smo se naučili. Lepo pa se polni tudi naš drugi tremin s katerim začnemo 26.6.2017. Še je čas, da se nam pridružite! Ne odlašajte!

facebook.com

Poletje se nam je končno nasmehnilo in je zaslužno za uspešen in intenziven začetek drugega tedna tečaja. Vse, ki se nam niste pridružili ali še oklevate, pa vabimo na drugi termin s pričetkom 26.6.2017. Nekaj mest je še prostih. Pljusk!

facebook.com

Kako lepo smo zaceli Pljuskanje 2017😆! Veliko razigranih malih plavalcev in lepo vreme je bilo zagotovilo za odlicno vzdusje! Veselimo se naslednjih ur, ko se bomo poskusali kar najvec nauciti. Vsi, ki ste bili prepozni za prvi termin, ste vabljeni na drugega! Zacnemo 26.6.2017! Vabljeni!

facebook.com

Kar ne moremo verjeti, da je prvi termin Pljuskove plavalne sole ze povsem zaseden 😃😃😃! Zaradi velikega zanimanja pa potrjujemo tudi drugi termin od 26.6.-7.7.2017. Prijav je ze dovolj za izvedbo tecaja! Veselimo se ponedeljkovega zacetka Pljuskanja!

facebook.com

Mesta za Pljuskovo solo plavanja se ze zelo lepo polnijo in veselimo se plavalnega direndaja. Se vedno pa cakamo, da se bo opogumil se kaksen odrasel tecajnik. Odlocite se za novo plavalno izkusnjo, ne bo vam zal😀! Se vidimo v ponedeljek!

facebook.com

Recommended Before and After transformation