Top Local Places

Stireks Gradbeno podjetje

Steletova cesta 8, Kamnik, Slovenia
Company

Description

ad

TOPLOTNE IN HIDRO IZOLACIJE

Naše osnovno vodilo je maksimalna prilagodljivost in ponujanje kakovostnih materialov po najboljših cenah!

KONTAKT

Opening Hours

ponedeljek
07:00 - 17:00
torek
07:00 - 17:00
sreda
07:00 - 17:00
četrtek
07:00 - 17:00
petek
07:00 - 17:00
sobota
07:00 - 12:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

KM Beta strešnik je zaradi svojih funkcijskih lastnosti največkrat uporabljen strešnik na trgu. Enostavnost in točnost proizvodnje omogoča držati vrhunsko kvaliteto. Z visoko kvaliteto je KM Beta dosegla 40% tržni delež na nemškem trgu, na Slovaškem, Poljskem, Madžarskem, v Estoniji in na Nizozemskem trgu. KM BETA strešnike proizvajamo z okolju prijazno sodobno tehnologijo, z majhno porabo energije in skrbimo za čisto okolje. Več o tem pa na www.stireks.si

facebook.com

FASADNE OBLOGE Osnovni surovini SENDWIX fasadnih oblog sta kremenčev pesek, apno in voda. V kalupih pod pritiskom postane zmes trdna in dobi končno obliko in zadostno trdnost, da potem v avtoklavu pod visokim pritiskom in temperaturi samo 1800C apno reagira z kremenčevim peskom v kalcijev silikat. Izdelki so gladke površine, ostrih robov in točnih dimenzij ter zaradi zelo majhne vodovpojnosti odporni na mraz, požar, kemični agresiji in obrabi, kalcij v sestavi pa preprečuje nastajanje mahu na površini izdelkov... (več na www.stireks.si)

facebook.com

Zelo ugodno vam lahko dobavimo kvalitetne fasade. Ponudimo vam lahko fasade različnih proizvajalcev kot so: Caparol, Rofix, Weber, Baumit, Qurzolith, Grigolin. Med različnimi materiali za fasade vam lahko zelo ugodno ponudimo: lepila PVC in ALU vogalniki, diletacijski profili mrežice za fasado sidra pokrivni čepi fasadni profili iz stiropora za dekoracijo prednamazi in zaključni sloji vgradne police (marmor, granit, kovinske, PVC)

facebook.com

Suhomontaža Zelo ugodno vam lahko dobavimo suhomontažne materiale proizvajalcev Knauf in Rigips in Armstrong. Ponudimo vam lahko plošče, profile, vijake za: Stropne sisteme Stenske sisteme Talne sisteme Sisteme za zaščito pred rentgenskim sevanjem Fireboard sistemi Izgradnja podstrešja Poleg suhomontažnega materiala vam lahko ponudimo še toplotno izolacijo (steklena volna, celulozna izolacija – vpihovanje), material za bandažiranje, izravnalno maso in premaze.

facebook.com

PAROPROPUSTNOST OBJEKTOV V zadnjem času se poleg toplotne izolativnosti materialov vedno bolj postavlja vprašanje paropropustnosti. S toplotno izolacijo objektov, zamenjavo oken, ki so praktično nepredušni, se pojavlja problem plesni in glivic po stenah. Rešitev je nedvomno v ustrezni rekuperaciji oz. prezračevanju. Kaj pa lahko naredimo če prezračevanja ni? Ena izmed rešitev je zagotovo v vgradnji paropropustnih izolacijskih gradbenih materialov. Če so zunanje površine stanovanja prepustne za paro, izparina z difuzijo prehaja prek zidov na plano. Dovolj je ena sama plast, ki zapira pot izparini, pa le-ta ostaja v prostoru ali, kar je še huje, v izolaciji in zidu. Zato so v tovarni Sympor razvili SILBER REFLEX ploščo, ki je trenutno najbolj paropropustna plošča iz stiropora, saj ima koeficient paropropustnosti μ=8. Stiropor SILBER REFLEX je difuzijsko odprt. Primeren je za sanacije eno ali večstanovanjskih objektov, montažne hiše,hiše iz siporeksa, silikatne opeke,…. Stiropor SILBER REFLEX ima toplotno prevodnost 0,031, narejen je na strojnem avtomatu, je srebrne barve z zarezami in UV zaščito na prednji strani, kar pomeni,da z njim lahko delamo na odprtem soncu. Plošča je certificirana praktično v vseh najbolj priznanih fasadnh sistemih, kot je Baumit, Roefix, Weber, Caparol,…

facebook.com

Suhomontaža Zelo ugodno vam lahko dobavimo suhomontažne materiale proizvajalcev Knauf in Rigips in Armstrong. Ponudimo vam lahko plošče, profile, vijake za: - Stropne sisteme - Stenske sisteme - Talne sisteme - Sisteme za zaščito pred rentgenskim sevanjem - Fireboard sistemi - Izgradnja podstrešja Poleg suhomontažnega materiala vam lahko ponudimo še toplotno izolacijo (steklena volna, celulozna izolacija – vpihovanje), material za bandažiranje, izravnalno maso in premaze. Ponudimo vam lahko tudi cenovno ugodnega in zanesljivega izvajalca.

facebook.com

Kamena in steklena volna Prodajamo kameno volno proizvajalcev Kanuf Insulation in Rockwool za: fasade: plošče in lamele različnih debelin estrihe izolacije streh predelne stene Prodajamo tudi stekleno volno priznanega švicarskega proizvajalca Saglan, Knauf Insulation, Isover in Ursa. Dobavimo vam lahko kameno in stekleno volno različnih debelin in izolacijskih vrednosti (0,044 – 0,032 W/mK).

facebook.com

Kjerkoli že boste, praznik dela izkoristite za nedelo oziroma počitek.

facebook.com

Osnovni surovini SENDWIX fasadnih oblog sta kremenčev pesek, apno in voda. V kalupih pod pritiskom postane zmes trdna in dobi končno obliko in zadostno trdnost, da potem v avtoklavu pod visokim pritiskom in temperaturi samo 1800C apno reagira z kremenčevim peskom v kalcijev silikat. Izdelki so gladke površine, ostrih robov in točnih dimenzij ter zaradi zelo majhne vodovpojnosti odporni na mraz, požar, kemični agresiji in obrabi, kalcij v sestavi pa preprečuje nastajanje mahu na površini izdelkov.

facebook.com

facebook.com

Obiščite nas od 7.4.2017 - 9.4.2017 na sejmu Komenda!

facebook.com

facebook.com

Quiz

BLIZU Stireks Gradbeno podjetje