Top Local Places

nisLUČaj

Prapetno, Tolmin, Slovenia
Small business
advertisement

Description

ad

nisLUČaj med drugim:
• ureja odnose z javnostmi,
• opravlja dejavnost tiskovnih agencij,
• svetuje glede računalniških komunikacij ... Dolg opis je v pripravi ...
Saj poznate rek o "kovačevi kobili".

Če prej ne, mi ga bo bržkone prinesel Miklavž. ;)

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ekološka kmetija JeRAJ

Kosilo kot se šika! Iz okusne in zdrave, ekološko pridelane hrane. Ekološka kmetija JeRAJ, lepo in okusno je sodelovati z vami. :D PS. Jasna Kobal Lapanja, priznam, da še svoj živ dan nisem videla tako ogromnega korenja - rumenega že, oranžnega pa res prvič.

Ekološka kmetija JeRAJ
facebook.com

Jesen v Lipici

In ko sem že ravno pri lipicancih, delim z vami še nekaj svojih fotografij ... Foto: nisLUČaj

Jesen v Lipici
facebook.com

nisLUČaj

"KOVAČEVA KOBILA" Ni slučaj, da mi selfiji ne gredo ravno najbolje od rok. Objektiv je pač vajen, da je obrnjen v nasprotno smer. ;) Nauk te zgodbe ... "Keep calm & don't take selfies!"

nisLUČaj
facebook.com

nisLUČaj's cover photo

JESEN V LIPICI Ni slučaj niti naključje, da se tokrat fokusiram na lipicance. Berem namreč o še eni, nekdaj sicer uspešni zgodbi, ki pa se ji dandanes očitno ne piše ravno najbolje. (http://bit.ly/1LKS6Pz). :( Že res, da ni dobro, če si preveč mrkogled, vendar se bojim, da bi utegnilo to državno premoženje kmalu preiti v tuje roke - po možnosti kakšni (za razliko od naših slabih) dobri sosednji banki, ki bi lahko kaj kmalu ta slovenski ponos spremenila v avstrijski. Že prav, že prav! Bom naravnala svoje misli na boljši jutri, tako da ne bo kakšnih očitkov, da napovedujem slabo prihodnost. Torej, glavo pokonci in v boj za obstoj!

nisLUČaj's cover photo
facebook.com

Photos from nisLUČaj's post

STANKA GOLOB sodi med tiste prebivalke Zgornjega Posočja, ki sem jih spoznala že kmalu po selitvi v te prelepe kraje. Takrat je že izdelovala svoje slike iz peska, a je hkrati delala tudi v domači vrtnariji. Očitno ni bilo naključje niti slučaj, da je morala to dejavnost sčasoma zapreti. Če se to ne bi zgodilo, bi ji rožice zagotovo vzele preveč energije in "bohsigavedi", če bi sploh našla čas za šolanje na Visoki šoli za risanje in slikanje Arthouse v Ljubljani. Slednjega si je naposled vzela in leta je pri tem niso ovirala. Spomnim se dneva, ko mi je zaupala, da je študentka. Še danes me od navdušenja spreleti, ko se spomnim, s kakšnim zanosom mi je pripovedovala o tem. Cenim njeno preprostost, dostopnost, motiviranost, energičnost, predvsem pa mi služi kot zgled. Zame je namreč ta priletna gospa živi dokaz, kako lahko s trdo voljo, trudom, vseživljenjskim učenjem in danimi talenti svoj konjiček sčasoma pripelješ do poslovne zamisli in kasneje tudi do posla v pravem pomenu besede. Zato danes diplomirani slikarki Stanki Golob z velikim veseljem naredim malce brezplačne promocije. Res si jo zasluži! :)

Photos from nisLUČaj's post
facebook.com

nisLUČaj's cover photo

Jestival 2015 ... Jelenov breg pod Matajurjem ... ogromen kotel okusne jote ... še boljši kobariški štruklji ... da ne omenjam najboljši domač ringlojev sok ... ni slučaj in ni naključje ... nisLUČaj ;)

nisLUČaj's cover photo
facebook.com

nisLUČaj's cover photo

Moja misel dneva: "MIR JE PRIVILEGIJ, KI SE GA DODOBRA ZAVEMO ŠELE, KO GA IZGUBIMO". Ni slučaj niti naključje, da sem na italijanski strani. Vse ima svoj namen ... Ste vedeli, da je bil 21. septembra MEDNARODNI DAN MIRU? Foto: Tatjana Šalej Faletič

nisLUČaj's cover photo
facebook.com

Photos from nisLUČaj's post

Preden zaspite, naj vam še malce posladkam sanje ... Pa lahko noč! Foto: nisLUČaj

Photos from nisLUČaj's post
facebook.com

Uradno odprtje nove ribogojnice na Tolminki

Čeravno so uporabno dovoljenje pridobili že pred časom, sta podjetje Faronika d.o.o. in Ribiška družina Tolmin v petek, 18. septembra, za javnost uradno odprla vrata nove ribogojnice s servisno-predelovalnim obratom. Na ta dan so, kot si lahko med drugim preberete v novi knjigi predsednika RD Tolmin LUCIJANA REJCA, čakali dolgo. Po številnih zapletih v zvezi z izgradnjo tega objekta so ta dan obrazi priosotnih izdajali le še zadovoljtvo.-Zato lahko rečemo, da se jim je čakanje vendarle izplačalo. Tega, za naše kraje pomembnega dogodka se je s svojim gostom, češkim ministrom za kmetijstvo MARIANOM JUREČKOM udeležil tudi podpredsednik Vlade RS in minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. DEJAN ŽIDAN. Ta je na dogodku skupaj z direktorjem družbe Faronika d.o.o. DUŠANOM JESENŠKOM svečano prerezal trak in s tem uradno odprl vrata ribogojnice za širšo javnost. Foto: Marko Leban in Tatjana Šalej Faletič

Uradno odprtje nove ribogojnice na Tolminki
facebook.com

nisLUČaj's cover photo

Dan odprtih vrat nove ribogojnice na Tolminki. Foto: Tatjana Šalej Faletič

nisLUČaj's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Več kot zanimiv konec tedna, ki je obudil stara poznanstva, pričaral nova, predvsem pa oblačne dneve obarval z odtenki zadovoljstva, kreativnosti, dobre volje in pozitivne energije. Hvala Ribiški družini Tolmin in podjetju Faronika d.o.o., ker ste me povabili medse. Delati v vaši družbi je čisti užitek! Na fotografiji je del tima, kateremu se lahko zahvalimo za to, da sploh lahko pokušamo karpačo in druge okusne jedi iz mesa soške postrvi in jadranskega lipana. Foto: Tatjana Šalej Faletič

Timeline Photos
facebook.com

nisLUČaj's cover photo

Foto: Tatjana Šalej Faletič

nisLUČaj's cover photo
facebook.com