Top Local Places

Treun Fragrance

Na Vasi 27, Spodnja Idrija, Slovenia
Cosmetics Store

Description

ad

Ukvarjamo se s prodajo 100% naravnih eteričnih olj, hladno stiskanih rastlinskih olj in masel, z izdelavo masažnih in negovalnih olj, naravnih mil, itd.
Podjetje Treun Fragrance d.o.o. je član Alliance of Aromatherapists, ki združuje aromaterapevte iz celega sveta - https://www.alliance-aromatherapists.org/. Že več kot 21 let poslujemo z eteričnimi olji. Izvažamo velike količine žajblja, brina, laškega smilja, cedre list, jelke, bora, obmorskega bora in melise. V kratkem pa nameravamo izvažati tudi rožmarin in lavando, katera se že goji v nasadih naših partnerjev in imajo pridobljen organski certifikat, dobavljamo tudi rman in šetraj. Omenjena eterična olja izvirajo iz balkana.
Opis podjetja
Pripravljamo pa se tudi na to, da bi začeli sami destilirati eterična olja. Zaenkrat destiliramo hidrolate, katerih imamo več kot 12 vrst.
Osnovni namen je bil pridobiti najboljša, kvalitetna eterična olja, zelišča, ki so 100% naravna brez kakršnih koli primesi, da lahko strankam, kupcem nudimo najboljše.
Prodajamo pa tudi eterična olja v  manjših pakiranjih, okoli 150 različnih vrst eteričnih olj 2ml, 5ml, 10ml. To so 100% naravna eterična olja, ki jih uvažam ali kupujem direktno od destilarn. Kadar jih kupujem od trgovcev so ti trgovci preverjeni, ker z njimi poslujemo že vrsto let in smo jih dobili skozi priporočila ali z lastnim iskanjem najboljših dobaviteljev.
Razvijamo tudi izobraževalni program iz področja aromaterapije, praktične delavnice kako izdelati lastno naravno kozmetiko, predvsem pa se specializiramo na predsatvitve destiliranja hidrolatov kot tudi eteričnih olj, pozneje pa bomo razvijali še naprej poglobljene obstoječe programe in uvajali še nove.

Od naravne kozmetike sami izdelujemo mila ročno izdelana navadna in glicerinska, šampone za različne vrste las, tekoča mila, negovalna in masažna olja, kreme, losione, hidrolate.. Smo v procesu, da za te izdelke pridobimo certifikat in kasneje tudi bio certifikat.
Izdelki in storitve
- 100 % naravna eterična olja
- Osnovna, rastlinska ali bazična olja
- Hidrolati
- Masažna olja
- Mila navadna in glicerinska za telo obraz in lase
- Kopalne soli
- Vanilija v strokih iz Madagaskarja
- Tekoči šamponi za umivanje las
- minerali, dragi in poldragi kamni
- Delavnice in šolanja

KONTAKT

Quiz

BLIZU Treun Fragrance