Top Local Places

Društvo misijonarja dr. Janeza Janeža

Kamnica 20, Dol pri Ljubljani, Slovenia
Non-profit organization

Description

ad

Društvo nosi ime velikega človeka, našega rojaka in krajana dr. Janeza Janeža, ki je bil zdravnik, izvrsten kirurg in misijonar. Our association has the name of our great men, our fellow citizen, great doctor and a missionary that spend most of his life working in Lotung, Taiwan.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Leta 2013 so mladi skavti iz naše župnije upodobili v jaslicah v farni cerkvi življenje našega misijonarja dr. Janeža.

facebook.com

Prispevek o dr. Janežu (Tajvanci so ga klicali Oki) na tajvanski televiziji (民視, Formosa TV) v dokumentarni oddaji Tajvanska učilnica (台灣學堂). V kitajščini :)

facebook.com

Sveti Miklavž, prinesi mi kaj ... Mi ga že čakamo, kaj pa vi? Tudi letos bo obiskal najmlajše, v cerkev sv. Helene pride v nedeljo ob štirih. V spremstvu seveda!

facebook.com

Ta teden pletemo venčke pri naši Tončki. Luštno je!

facebook.com

Čudovit video o sodobni tehnologiji oz. o tem, kaj je zares pomembno.

facebook.com

Najbolj pomembno je, da bi se ob vzorih, kot je vzor misijonarja dr. Janeza Janeža, in z zaupno molitvijo prebujali novi misijonski in duhovni poklici. (dr. Jože Kopeinig)

facebook.com

facebook.com

Pripoved o Tajvanu. Pogled človeka, ki živi že od malih nog na tem otoku, ki ga je vzljubil tudi naš misijonar dr. Janež.

facebook.com

Taiwan, pokrajina Ilan, mesto Lotung, v katerem je deloval dr. Janez Janež vse do leta 1990. Taiwan Lotung, T'Ai-Wan, Taiwan

facebook.com

Ustanavljamo nov zborček! Namenjen bo predšolskim in šolskim otrokom in tudi njihovim staršem. Na prvo srečanje, ki bo v nedeljo, 8. oktobra 2017, ob 9.00 v Pastoralnem domu misijonarja Janeža v Kamnici, lahko pridete otroci sami, ali pa povabite zraven še svoje starše. Pridite, zelo bo zabavno, dobili boste nove prijatelje in vsi skupaj bomo ob nedeljah še raje hodili k sveti maši. Super, kajne? :)

facebook.com

V sklopu našega društva deluje odličen Mešani pevski zbor sv. Helene pod vodstvom Marka Selška. Letos mineva že 10 let od začetka njihovega delovanja. Čestitke vsem pevcem in hvala za vsa sodelovanja pri sv. mašah in za nastope na raznoraznih dogodkih. Še na mnoga leta!

facebook.com

Quiz